pirkstu nospiedumu atpazīšanas

K

kejunconsult

Guest
Vai ir kāds, atzīst daktiloskopisko izmantojot nural tīklu? kāda veida nural tīkla jūs izmantojat? Es vēlos izmantot MLP un BP algoritms. Ikviens var dot man kādu komandu? Liels paldies!!

Hi kejunconsult, IVE darīts projektu, bet atpakaļ, izmantojot neironu tīklu pirkstu nospiedumu atpazīšanas. Neironu tīklu bija MLP, izmantojot BP. Ko jūs vēlētos uzzināt par savu projektu? Uz KoosDoos

hi koosdoos: Es gribu darīt to ar neironu tīklu. Bet kā es zinu, mēs izmantojam neironu tīklu klasifikācijas. Mūsu reālajā dzīvē, pirkstu nospiedumu pieteikums ir darbs, piemēram, ka, pirmkārt, stroe savu pirkstu nospiedumu datu bāzē, tad izmanto savu pirkstu nospiedumu, lai atbilstu visiem citiem pirkstu nospiedumi, ja tā ir saskaņota, kas ir jūsu pirkstu nospiedumu, citādi tas ir citiem. Tā kā nural tīkla classificate to, jo visi pirkstu nospiedumu nav tas pats. Vai jūs varētu man savu e-pastu? raktuves ir: kejunconsult@gmail.com Paldies!

Kā es zinu, neironu tīkls ir ne tikai izmanto klasifikācijai. Es domāju, ka backpropagation tīklā var darīt atzīšanu. Pirkstu nospiedumu atpazīšanas process var būt šādi: - veicināt attēlu - Extract iezīme - Atbilstības / atpazīšanas algoritmu - Present rezultāti

hi leekk8: Es zinu pasākumus, kā attīstīt pirkstu nospiedumu atpazīšanas. Bet šobrīd man nav ideju par to, kā izmantot backpropogation saskaņot pirkstu nospiedumus. lūdzu man pateikt, sīkāk. Paldies!

Jums ir ekstrakts iezīme pirkstu nospiedumu. Vilcienu backpropagation tīkla atzīt funkciju. Dažādas pirkstu nospiedumu ir dažādas funkcija, tāpēc tīkla nāks klajā ar rezultātu, kas identitāti daktiloskopisko pieder. Par algoritms gudrs, lūdzu, atsaukties uz grāmatu un izveidot tīklu. Ieguldījums tiks funkciju, jums izrakstu no pirkstu nospiedumu un rezultāts būs atbilde vēlaties. Arhitektūra, jums vajadzētu pārbaudīt un testa, lai iegūtu labāko kombināciju arhitektūru.

hi leekk8: Paldies par jūsu atbildi. Es jau zinu procesu, kā izmantot neironu tīklu atzīt pirkstu nospiedumu. Bet kā jūs teicāt, ja es vēlos pievienot pirkstu nospiedumu atpazīšanas sistēmā vienā datorā. Es gribu atzīt daktiloskopiskajiem vienu personu. Jums ir nepieciešams 7 stundas apmācīt neironu tīklu. Kā jūs nodot savu algoritmu nekustamā produktu?

Man nav īsti ir ideja, kā īstenot šo par īstu produktu. Manuprāt, ja atzīšanas sistēmu izmanto datoru, labāk mēs neizmantojam neironu tīklu metode, jo tas prasītu ilgu laiku mācībās. Jebkurā gadījumā, jūs varat iegūt labu arhitektūru, kur var apmācīt tīkla daudz īsākā laikā. Tas nav efektīvi, ja nepieciešams apmācīt 7 stundas, ja vien jūsu datu bāze ir milzīgs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back