Pipeline ADC modelēšana Simulink

S

suhas_shiv

Guest
Hi all, Man ir izgājušas cauri daži cauruļvadu ADC modelēšana Simulink dokumentos. Daži dokumenti nav izmantoti Matlab Function kaste (ar savu kodu, I guess) attiecībā uz sub-ADC un sub-DAC. Es gribēju zināt, kāda veida funkcijas varētu aprakstīt šiem blokiem? Vai ir kādas ADC / DAC blokus viegli pieejama Simulink, vai tas man ir uzrakstīt funkciju / code tās pārstāvēt? Ja man ir uzrakstīt kodu, var kāds iedodiet man mājienu / ideja par to, kā rīkoties. Jebkura atbilde ir ļoti appreciated. Paldies. Suhas

Tas ir diezgan slikts, jo jūs, iespējams, vēlaties, lai modelētu salīdzinājuma kompensēt, izmantojot dažus Gausa sadalījumu un visi salīdzinājumi jāveic ar rokām. Tas nozīmē, jums ir nepieciešams, lai izveidotu salīdzināmu ikdienas, kas padara noteiktu produkcijas, pamatojoties uz dažiem vadojuma shēmu, no salīdzinājuma kodus. Es iesaku padarot produkciju DAC ideāls, jo modelēšana neatbilstība ir reaaalllyyy laikietilpīga. Pēdējais ieteikums: mēģiniet rakstot regulāri, MEX, tas ļaus ietaupīt milzīgu daudzumu sim laikam.

Jūs pirmo modeli jūsu sistēmu no augstākā līmeņa uz apakšprogrammām blokiem ... tas contain...comparators....S / H...m-DAC...dig korekcijas bloki utt ... tagad vienkārši rakstīt kārtība par katru no tiem .... šīs rutīnas būtībā ietver IP-OP attiecībām kuģis no blokiem (sprieguma sfērā ).... tāpat kā C-Prog .... Kad tas ir izdarīts zvanāt tos pareizi .... es domāju, tas darīs darbu .... Man vienreiz bija tā MATLAB ... nevis simulaink .... tātad ar vienkāršu matemātisku funkciju tas tika darīts .... Tagad jūs varat sniegt kādu mainīgo, lai kompensētu / kļūdu atsauces / S / H vai m-DAC .... vienkārši viņus mathimatecally ..... jums būs panākt, lai to .... Es varu dot jums vēl vienu atsauci, lai gan tas nav saistīts ar modelēšanā Simulink ... bet diskutē par cauruļvada ADC labā veidā .... ...... var jums palīdzēt .... Digitālā metodes, lai uzlabotu precizitāti datu pārveidotāju Un-Ku Moon, Temes, GC, Steensgaard, J.; Communications Magazine, IEEE Sējums 37, Issue 10, Oct 1999 Lappuse (s): 136-143 Digitālo objektu identifikators 10.1109/35.795604 Kopsavilkums: Šis raksts sniedz pamācību pārskats par dažiem iepriekš izstrādātas metodes, lai uzlabotu precizitāti un linearitāti datu pārveidotāju (analogu-ciparu, kā arī digital-to-analog), ieviešot papildu ciparu shēmu, kas kalibrē, c. ... . gd luck ... sankudey

[Quote = ICX], kas ir MEX [/quote]? I guess MEX ir īss, Matlab pagarināšana un tas ļauj ievietot C kodu savā Matlab kodu, izmantojot bibliotēku interfeisu. Tajā saglabātas mani stundu laikā mana cauruļvada sim programmēšana. Tas ir tas, ko Help saka: ieviest MEX-Files jūs varat zvanīt savas C vai Fortran subroutines no MATLAB, it kā viņi iebūvētās funkcijas. MATLAB piedzenamiem C un Fortran programmas tiek sauktas par MEX-failus. MEX-faili ir dinamiski saistīta subroutines ka MATLAB tulks var automātiski ielādēt un izpildīt. MEX-faili ir vairākas programmas: Large esošu C un Fortran programmas var izsaukt no MATLAB bez jāpārraksta, M-faili. Trūkumu aprēķinos (parasti-cilpas), kas neskrien pietiekami ātri, MATLAB var pārkodēt C vai Fortran par efektivitāti. MEX-faili nav piemērotas visiem lietojumiem. MATLAB ir augstas produktivitātes sistēmu, kuras specializācija ir novērst laikietilpīga, zema līmeņa programmēšana apkopota valodas, piemēram, Fortran, vai Kopumā C., lielākā daļa programmu būtu jādara MATLAB. Nelietojiet MEX iespējas, ja vien jūsu pieteikumu to pieprasa.

Apakšpasākuma DAC uzdevums ir piegādāt iegūt posms ar analogo sprieguma līmenim, kas atbilst quantized daļu ieejas parauga. Ņemot vērā to ir ķēdes, ko Alma-Bukic īstenošanas sub_DAC. No otras puses .... sub-ADC ir komponents, tāpēc zvaniet vienu bitu ADC vai parasti sauc par salīdzinājuma .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back