PIO (proto2_io) jautājumus par NIOS II izstrāde komplekts

W

wbo1999

Guest
Man ir NiosII attīstības komplektu, CycloneII Ed. Man ir cīnās par šiem Qs kādu laiku ... Es ceru, ka kāds var palīdzēt man out: | Q1: Es cenšos runāt ar counter un D / caur proto2_io portu (J15, J16 un J17). bet es nevaru atrast tā definīciju, gan standarta / pilna setup. tas nozīmē, ka man ir nepieciešams, lai programma šo ostu un īstenot uz NIOS? ja jā, kur man vajadzētu sākt. Q2: jebkuru priekšlikumu par TTL, lai LVTTL chip izvēli? Es esmu jauns, lai NoisII un šo komplektu. var kāds ENLIGHT mani, lai es varētu saņemt šo darbu. Paldies: ideja:

Hi wbo1999. Dažas atbildes uz jūsu jautājumiem mana sliktā angļu valodā: A1: Jūs varat pievienot visu, kas jums proto-savienotājiem, tāpēc jums nav nepieciešams definīcijas. Piemēram, izveidot vienkāršu 8-bit PIO ar in SOPC Builder Avalon saskarni, kas tas ir I / Os ir nodibināt Qu @ rtus, rada savu sistēmu, un Pin Pielietojums Editor nodot savas ISP patvaļīgi adatas proto1 vai 2. Jūs varat pievienot savu IP tapas proto savienotāji too. Es, piemēram, PWM audio ģenerators, LCD interfeiss un SPI EEPROM uz vienu proto_io un vēl 14-bit 65MSPS ADC. Visas IP ir saistīti ar NIOS II caur Avalon autobusu. A2: Es domāju, LVX sērijas ir 5V toleranti, bet jūs varat izmantot 3.3V LVTTL mikroshēmas tiešā veidā, jo gandrīz visi 5V 74 sērijas mikroshēmas ir LVTTL ekvivalentiem. Hope this helps. Regards Pāvels.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back