Pilns PCI I / O kartes īstenošanu, tostarp datoru programmatūru.

V

venz

Guest
Hi, es meklēju pilnu PCI I / O kartes īstenošanu, tostarp datoru programmatūru. Tātad tas nozīmē: Metāla [saraksts] 1: PCI Card Shematisks. 2: PCI Card PCB. 3: Aparatūras apraksts. 4: Iegulto Dizains (FPGA, CPLD vai kāds) [/list] Programmatūra [saraksts] 1: Iegultās programmatūras (ja tāds ir) 2: PC Programmatūra NT/2000 Win. 3: PC Programmatūra DOS (! ĻOTI SVARĪGI) [/list] Arī es esmu meklējat vairāk informācijas par PCI / ISA Legacy Cards. Jūs zināt, PCI Card, ko jūs varat vērsties kā ISA karti. Greetz, venz.

Hi, i vēl ir daži jautājumi par risināt PCI kartes. Es domāju, ka tas darbojas, izmantojot pārtraukt 1a? Ja kāds got ebook par šo tēmu, let me know ... greetz, venz.

Hi, Vai kāds ir PCI-core FOT režģi ispLSI 1032E čipu izmanto PCI prototipa karti no Kolter Elektronika (h ** p :/ / www.pci-card.com \ pcideko.html)? Šī karte citādi bija publicēts ELEKTOR kādu laiku atpakaļ .. Dokumentācija tika publicēta šeit: h ** p :/ / www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?t=32443&start=0 probert

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back