pievienot lag ar signāla / kavēšanās līniju

Q

qubits1

Guest
Vai ir kaut kādā veidā es varu pievienot 1/60sec lag ar signālu bez messing up visas frekvences signāla?

Es biju domājis par kavēšanos līniju, bet man nekad nav izmantots viens.Vai kāds man pateikt, kur es varētu saņemt vienu un ko man vajadzētu saņemt?

Es domāju, ka visi iet filtru var būt paredzēti, lai to izdarītu.Kavēšanās līnija, iespējams, varētu izmantot, bet tas ir ļoti ilgas kavēšanās!Kas ir augšējā frekvence signāla procentu?

Keith.

Ir apskatīt "visu caurlaide filtri" - viņi var darīt to, ko jūs vēlaties.Arī "izlīdzināšanas filtru" var būt vērts paskatīties.

Keith.

Diemžēl, visi iet filtru nesniedz biežumu neatkarīgu kavēšanās.Modulācijas visu caurlaides filtri ir
izmanto audio efektiem sauc par "Flanger".Bet jums būtu nepieciešams, vairākus simtus posmos, lai sasniegtu 1 / 60 sec ar 20 kHz.
Analog "kausa brigāde" kavēšanās līnijas (piemēram, SAD4096) ir izmantoti audio kavēšanos, jo 80. Digitālo kavēšanās
ķēdēm (ADC-RAM-DAC) ir ņēmusi savu vietu.

Tādā gadījumā es neesmu pārliecināts, ko es varētu lietderīgi papildināt.Es esmu darījis digitālo kavēšanos, kā ierosināts ar FVM.Es esmu darījis lumped pārvades līnija, kavējumiem, bet tikai līdz 1ms vai tik pie 500Hz.Spole ir pierunāt varbūt?Tas varētu būt noderīgi zināt, kāpēc vēlaties kavēšanās.

Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back