pievienojot IEEE754 vienotā precizitātes peldošā komata .......

W

watabe112

Guest
var kāds man palīdzēt ..... Kā pievienot IEEE754 peldošā komata ..... Man vajag atrast vidējo .... pirmkārt, man ir nepieciešams, lai pievienotu ... tad plaisa .... man ir nepieciešams rakstīt kas Verilog ..... var kāds man palīdzēt ....:|

Ir divi vai trīs peldošā komata "funkciju papildinātājs kodi opencores. Tās lejupielādēt un pārbaudīt kodus. Tas dos jums priekšstatu par kodēšanu.

Altera ir pilns saraksts peldošā komata IP serdeņiem. Atrast tos mega-vedni Quartus.

hi visiem ...... var ikviens pārbaudīt uz mani ..... vai mana programma ir labi ?..... man ir nepieciešams, lai pievienotu IEEE754 vienu precizitāti numuru ....... ............................................... Kodu .. .................................................. .......................... modadd modulis (ieeja CLK, ievade [31:0], ievade [31:0] b, produkciju raj [31:0] r); stieples sa, stieples [07:00] ea; stieples [22:00] fa ; piešķirt sa = [31]; piešķirt EA = [30:23] piešķirt fa = [22:00] stieples sb, stieples [07:00] eb; stieples [22:00] fb; piešķirtu sb = b [31]; piešķirt eb = b [30:23] piešķirt fb = b [22:00] / * Stage 1. * Kārtot numurus saskaņā ar eksponents. * Kļūst ar lielāko eksponents numuru. * Noliegt b gadījumā atņemšanas. * / Raj SA1; raj [07:00] el; raj [22:00] fracL, reg SB1, reg [07:00] ES; raj [22:00] fracS, vienmēr @ (posedge CLK) sākas if (ea > eb) sākas SA1

Vai rokasgrāmatas aprēķinu un noskaidrot, kurš starpposma izlaides nepilda. Piemēram pārbauda, vai starpproduktu produkcijas pēc stage1 vai stage2 vai stage3 ir nepareizi .. ja jūs tiešām pievienot fract daļas numurus? I dont redzēt, ka kodu.

sorry .... es aizmirsu, ka daļa ..... var u man pastāstīt, .... kā to attēlot 1.100000 kas Verilog kodu ..... var u, iedodiet man piemēru ......

reg [07:00] vērtību, vērtība = 1100000; tas būtu jāstrādā. Vienkārši paturiet prātā, decimālo stāvoklī. Es neesmu, ka labi ar Verilog, tāpēc es aprunāt jums precīzu koda fragmentu.

var u sniegt man piemēru par to, kā kodē 1.010101 Kā pievienot vadošo bitu (1.) ........... kas Verilog .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back