Pieteikties periodiski antenas radiācijas modeli ar HFSS

H

hmhmhm

Guest
Sveiki visiem, es esmu jauns, lai HFSS, un šis ir mans pirmais projekts. Man ir, lai modelētu radiācijas modeli LPDA antenu 670MHz (E un H-Plane). Mana problēma ir tā, ka es nevaru iegūt tādu pašu rezultātu kā i got ar 4NEC2 un EZNEC. Man ir augšupielādēts manu projektu un 4NEC2 rezultātus. Tātad, ja kāds ar pieredzi šajā jomā varētu varbūt pārbauda projektu un man pateikt, kur i nogāja greizi? Tas patiešām man palīdzēt a lot. Paldies jau iepriekš.

Nelietojiet sagaidīt labāku sniegumu ar šāda veida barība (open pierunāt līnija);) Jums vajadzētu mainīt savu barību struktūru pareizu uzbudinājuma LPDA.

hi rfmw, paldies par jūsu ātru replay. Kā es skumji, es esmu patiešām jauns, lai HFSS, un es nezinu, kā tieši, lai pabarotu antenu. Vai jūs, lūdzu, paskaidrojiet to man, lai es varu noteikt to, vai jūs varētu mainīt manu projektu un uploud to vēlreiz. Es zinu, ka es varētu būt pieprasot pārāk daudz, bet es esmu iestrēdzis šajā brīdī, un es esmu pietrūkt laika.

Pamatā jums ir nepieciešams īstenot ierosmes ostu starp augšējo un apakšējo daļu antena modeli. Reālā antenas parasti barošana koaksiālais kabelis ir ielikts viena no daļām, un pie antenas top punktu vairogs koaksiālais kabelis ir savienots ļaut teikt augšējo daļu un iekšējo diriģents ir saistīts ar apakšējo daļu antenas - tā avots (port) ir praktiski atrodas starp šīm divām daļām. Attached ir bildes no jūsu antenu Mom modulī EMC Studio. Varat arī to apskatīt šos piemērus:

hi everyone, im šobrīd strādā pie DAIF LPDA antenu, un im atrast grūtības, izstrādājot tā .. i aprunāt skaitlis, kā veidot barošanas līniju antenu .. var any1 palīdzēt man, kas man simulācija vai man palīdzēt izdomāt prob .. paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back