Pierunāt uz viļņvada pāreju 2009 CST

S

sushisan

Guest
Hi visiem: I'am mēģina modelētu vienkāršu karats pārejas, bet ir neiespējami TiO ir vērtība S11 nepilngadīgā par -0,06. Kas ir kļūda?

hai mēģiniet dizains savienotājs ar spacer kā teflonu. būtu starp centru vadītāju un ārējo gredzenu. centrs vada rādiuss-0,65 mm un spacer rādiuss (teflons) - no 2 līdz 0,65 mm (ārējais un iekšējais) un ārējo mizu rādiuss 2,2-2 mm (ārējās un iekšējās) un diriģents virs viļņu vads augstums ir vismaz 5 mm. Neatkarīgi no šo u ir ievietot cilindru beigās centra vadītāja, lai pieskaņotu u ir optimizēt rādiuss un augstums ir jābūt iekšā viļņvada.

Hi, jā, protams. Jums ir simulēt pārejas un antenas, ne tikai pāreju. Vai jūs varat man pateikt, kādi enerģija būs darīt pēc tam nokļūt viļņvada no pierunāt? Iet uz beigām, viļņvada, un ir brīvas vietas - antena. Vai jūs redzat to? Tā uz beigām, viļņvada jābūt ostas too. Bet vislabāk būs, ja atvērtu palīdzību mēģināt meklēt: "Coax Lai viļņvada pāreja" - ir piemērs. Pēc noteikta ostu un robežu pareizi. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 10 minūtēm: [/color] [/size] [quote = Jamesanton] hai mēģināt dizains savienotājs ar spacer kā teflonu ...... [/Quote] Kāpēc? Viņš var izmantot gaisa pierunāt. Tas ir OK. Skatīt palīdzību, un mēģināt ievilktu to. Būs labāk, ja jūs izdarīt viļņvada, vakuuma kuba un noteikti pareizi robežas. Un par ostas pierunāt: iestatiet to uz veseliem pierunāt. un jūs varat izmantot PEC, (perfekta conudcter) - par aprēķina būs labāka un jūs varat pateikt, ka alumīnija ≈ PEC vēl viens padoms: mainīt frekvenču diapazonā 1,5 - 3 GHz, piemēram, jūs redzēsiet labāk maksimumu. Un mēģiniet noteikt PMN par -18. Pm nav būs par / lam 4, bet par lam / 8. Un pēc tam jums ir melodija PMN un Lm. (Piemēram: PMN -18 un Lm samazinājums aptuveni -4), redzēt pielikumu, tas ir labāk?

TXS! Tikai aptver visas ostas un paplašināt frekvenču diapazonā tagad man ir dažas vērtības sajūtu. Es esmu turpinot pierādīt pierunāt, lai viļņvada ar ragu (joprojām ar klasiku!) Pēc pāris dienām, iespējams, es būs atpakaļ ar vairāk jautājumiem. thanks a lot vēlreiz!

Hi again: Esmu accopled skaņas signāla WG un tryied lai optimizētu spēlējoties ar monopole garu un nostāju, un tas ir labākais, ka es varētu saņemt. Esmu aprēķina ragu ar no CA Balanis formulaes - Antenu teorija - analīze un projektēšana - 2 ° Ed. (Wiley, 1997) un pievienotais ļoti vienkārša izklājlapā. 2 jautājumi: - Kas parametrs var optimizēt samazināt S1, 1? - Radiācijas un kopējo efektivitāti, kas pauž tieši? ti: šajā piemērā kas vērtība būtu par 100% no eficiency? PD1) simulācijas tiek saspiests ar PD2 7-zip.org) excusme par manu (ļoti) sliktā angļu valodā

[Quote = sushisan] Sveiki atkal: Es esmu accopled skaņas signāla WG un tryied lai optimizētu spēlējoties ar monopole garu un nostāju, un tas ir labākais, ka es varētu saņemt. Esmu aprēķina ragu ar no CA Balanis formulaes - Antenu teorija - analīze un projektēšana - 2 ° Ed. (Wiley, 1997) un pievienotais ļoti vienkārša izklājlapā. 2 jautājumi: - Kas parametrs var optimizēt samazināt S1, 1? - Radiācijas un kopējo efektivitāti, kas pauž tieši? ti: šajā piemērā kas vērtība būtu par 100% no eficiency? [/Quote] 1) ja jūs lasīt CA Balanis - Es domāju, ka jūs varat atrast atbildi. Mēģiniet mainīt izmērus CST. Optimizēt ragu bez pierunāt, lai viļņvada pāreju. 2) šajā gadījumā: efektivitāte ir aptuveni S11. Atgriešanās zudums starp rags (viļņvada) un brīvas vietas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back