pierunāt kabelis

S

seven_segment

Guest
Sveiki, cerams, šī ir tiesības sadaļā par šo ziņu!Anyway ...

Man ir saistīti kopā visas VCR ir manā mājā (kopā ar kabeli aile), lai tos varētu uzskatīt par jebkuru TV katrā istabā.Taču māja ir diezgan liels un signāls iet cauri vismaz 80m no pierunāt, iespējams vairāk, līdz nokļūšanai uz galvenajiem izplatīšanas pastiprinātāju, kas izirst visiem TV.Pašlaik kabeļu ir kaut kas līdzīgs šim:
Kods:Antenas> Booster> VCR 1 Booster> VCR 2 Main sadales pastiprinātāji

^ ^

CATV VCR 3

Piezīme: CATV un VCR3 signālus padod caur šķēlēji

Manuprāt savu pašreizējo cofiguration ir labāka par otro priekšlikumu.
Izskatās, ka līmenis signālu, pat ar pastiprinātāji, ir diezgan zems.
Es ierosinu, ka jūs mēģināt šo: atvienot ierīces uz vienu pa vienam atsevišķi un noskaidrot kurš no damps signālu līmeņos "uz leju.Ja atrodat kādu mēģināt izolēt / atsevišķas ...
Un pēdējais ierosinājums ir par co-ax kabeli: paplašinātā tīkliem, piemēram, jums vajadzētu lietot vismaz raidījuma kvalitāti, co-ax, piemēram, RG6 vai līdzīgi ..

Thanks Ian, kabeli es meklēju ir uzlabot iespējas valstīm vājināšanās kā ap 19dB @ 890Mhz, kas, manuprāt, ir mazliet labāka par RG-6.Neesat pārliecināts par kabeli es pašlaik izmanto specs, bet es domāju, tas būs diezgan viduvējs, salīdzinot ar RG-6.Es jums zināt, kā tas noritēja tik ātri, kā man kabeli un pārbaudi things out.

Ak, un arī viens lejupvērstie ar pašreizējo iestatījumu, ka, ja viens no VCR's ir atvienots tad visas sistēmas iet uz leju.Vai tas būtu ok permenantly vadu nelielu garums pierunāt starp ieejas / izejas ligzda katru VCR?Tā kā es esmu darbā ar RF signāliem, tā nedrīkst radīt īsu, vai ne?Thanks again.

Lielākā daļa no VCR ir 75Ω pretestība pie RF un buferšķīdumu, lai RF out ..tāpēc jūs nedrīkstat savienot ievadi ar produkciju.Varbūt kādu RF pāreju slēdzis būs risināt šo ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back