N
Nigel-f
Guest
Hi, es esmu meklēju pakalpojumu rokasgrāmatas vai vismaz jebkuru info, kas var tikt sniegts ļautu droši akumulatoru izmaiņas šādos modeļos UPS vienību (es strādāju ar datoru remonta un kompānija nesen ir 2 no maniem kolēģiem lieks - tikai 2, kas esmu strādājis par USP vienībām un tagad viņi mēģina iegūt mani strādāt pie viņiem bez rokasgrāmatās, vai apmācība, un es nezinu cik ilgi es varu uzturēt atsakoties tiem pieskarties). Victron Netpro 1000, 1500 un 2000 hlorīds Cool Jauda 1200 hlorīds birojs Jauda 1500 (ja tas viens ir lietotāja nomaināms baterijām, piemēram, 500 no Esmu arī uzdots strādāt). Es arī atzinīgi vērtēju visus komentārus, ko var izmantot, lai nodrošinātu uzņēmumu ar labu iemeslu, lai aizmirst to un izmantot ārpakalpojumus remontu kādam vairāk kvalificētu (man nav nekādu problēmu labošanas lāzerprinteriem, CRT un LCD monitori, utt, bet tie var izslēgt remontam), kā spriegumi un strāvas iekšā šajās UPS vienībām padara mani vairāk nekā bail mazliet, nevis palīdzējusi redzot mani apmācīja bijušie kolēģi vienības iet uz augšu dūmu pagātnē. Paldies, Nigel