A
airboss
Guest
Es šobrīd meklē darbu analog un / vai jaukto signālu IC dizaina tiesības tagad. Man tika nodota galvenokārt ar digitālo kodols, kad es strādāju par SAR ADC. Man nodot to uz manu atsākt, bet lielākā daļa cilvēku jautājumiem man analog kodols. Tātad, cilvēki var izsviest kādu potenciālu jautājumi? I really appreciate. Jautājumiem, es līdz šim ir: *) kāds ir uz to dizainparaugu, salīdzinājuma izaicinājums? *) Kas to, ka kompensē, ir par salīdzinājuma? Kā mēs atceļam kompensēt? *) Kas topoloģijas salīdzinājuma? ja slēdzeni to izmanto, ir, izmantojot aizbīdni labums? Tāpēc tīri lineāru pastiprinātāji vai tīro slēgmehānismi? *) Kāds ir ckt kas saistīti ar nominālā sprieguma izaicinājums? *) Kas no DAC topoloģiju? Kāda ir DAC izaicinājums? *) Jebkura nelinearitāte jautājumus, kas nāk no DAC? kāds ir risinājums? Tur bija viens jautājums, es esmu joprojām nespēj atbildēt līdz šim. *) Cik daudz laika man ir nepieciešams, lai atrisinātu LSB? (Es domāju, mēs atrisinātu vienu bitu viena CLK ciklu, un tāpēc šis jautājums pats par sevi nav jēgas man.)