Piemērotu metodi, lai īstenotu capsense?

S

Suresh R

Guest
Hi all, Es lietoju kondensators izpētes tehnikas izpētes lietotāja taustiņu nospiediet. NE556 bija saistīts ar Astable režīmā un capsense darbojas kā kondensators, jo. Līdz ar to produkcijas izlaides frekvences maiņas uzrauga kontrolieris, lai noteiktu lietotāja taustiņu nospiediet. Bet ar šo metodi, i couldnt get konsekventu rezultāts! ti, katru taustiñu laikā taustiņa nospiešanas biežums atšķiras. arī, ja I vieta 2mm biezu stikla plāksni pa capsense, i couldnt iegūt labāku frekvences variācijas .. Līdz ar to būtu lieliski, ja es varētu saņemt dažas idejas par to, kā varētu sasniegt. es esmu arī interesē metodi, ja es varētu darīt ostas loģikas līmenis augsts / zems pirms / gadā pieskārienu. Es esmu vēl iegūt metodi šo mērķi sasniegtu. Vai es varu saņemt mājienu par to, kā nepieciešams vērsties? Suresh.

Kāpēc dont jūs izmantojat Cypress Capsense Microcontroller. tā ir ļoti vienkārši īstenojama Capsense Slēdži ar tiem

[Quote = krishna73v] Kāpēc dont jūs izmantojat Cypress Capsense Microcontroller. tā ir ļoti vienkārši īstenojama Capsense Slēdži kopā ar viņiem [/quote] izmaksu dēļ. Thats kāpēc es meklēt zemu izmaksu metodi. Suresh. [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 6 minūtēm: [/color] [/size] [quote = KMoffett] Ja jums nav izliekts, lai padarītu to pats, pārbaudiet QProx touch slēdzis IC produkti: http://www.qprox.com/ Ken [/quote] Labais tagad es cenšos ar LM567. Es varētu arī mēģināt kādi citi ierosinājumi man šeit, tāpēc, ka es varu analizē katra. Suresh.

Sveiki visiem! Es lietoju CapSense ar PIC24f16KA102. kad es saskarne divus capsense ar digitālo apdari pot MCP4152, tā strādāja labi, kad es interfeisa vai uzrakstīju programmu par vairāk nekā diviem capsense, apdares pot pretestība nemainās atbilstoši. Man ir 5 capsense manā circuit viņi strādā Man ir testēts ar LCD saskarnes paldies

Es esmu darījis to. tas bija mikroshēmā Errata problēmu. tagad man ir problēma, ka, ja man ir 1 mm akrils capsense tas nedarbojas .. jebkuru priekšlikumu būs noderīga paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back