piemērots raidītāja tipu un dizains

Q

quaternion

Guest
Es neesmu pārliecināts, ka es amatu īstajā vietā.
Es esmu jauns jomā nodošanu un saņemšanu.
Raidītājs ir bezvadu vienu.
Tā ir daļa no projekta, nevis aprobežoties tikai ar viena un tā samazinot sarežģītību un izmaksas ir must.To lieto kā kontroles daļēji on-off operation.It ir iekļauts ierīces (arī ar konstrukcijas un var tikt mainīts), kas darbojas ar PIC mikro-kontrolieri, ka pārbaudes uz slepeno kodu, un, ja kods ir tiesības kontrolēt ir iespējotas, un Tx transmitt signālu, kas kontrolē on-off darbību, kas arī kontrolē PIC LC (ti, Rx dot info, lai PIC un PIC kontroles operāciju). atzīmējot, ka ir citu darbu tajā pašā projektu, es nerunāju par tā dizainu, kas būs tik sarežģīti, kā jau teicu before.Also notnig ka atbildīgajām ir mazas tiem, ko izmanto parasto kontroles programmas.
Tā, lai mazinātu Rf problēmas man tika ieteikts strādāt 1MHz pārvadātāju.Kā sākt es domāju nodot digitālo info kā ASK (amplitūda maiņa sistematizējot), bet es saskaras dažas problēmas, kas liek man pārdomāt par modulācijas tipu used.Also raidītājs un tās PIC info avots ir vēlējās darboties ar DC avotu klāstu 9 līdz 12 V (tas ir pietiekams, zinot, ka raidītāja darbības diapazons ir ne vairāk kā 20 metri). Arī es nolēmu izmantot klases AB jaudas pastiprinātājs vadīt antena, kas izraudzīts kā normālu cilpa antena (tinuma ap ferīta stieni).

Kas modulācijas veids ir ieteicams šajā gadījumā un, ja piemērots IC modulācijai un sajaukšana ir pieejama, lūdzu, man tās nav.
Un liels paldies jau iepriekš.

Es aizmirsu pateikt dažas lietas pieejamo laika, lai pabeigtu visu projektu ir 2 nedēļas.
(Tas man šķiet neiespējama, bet man nav choice0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back