Piebilstot radiācijas robeža, kas HFSS

A

aiturri

Guest
Sveiki, es cenšos, lai modelētu spirāli induktori ar HFSS un es neesmu pārliecināts par pievienojot radiācijas robeža. Esmu modelētiem ļoti vienkāršs piemērs ar un bez starojumu, un rezultāti ir ļoti atšķirīgi! Es nesaprotu, ko tieši starojums robeža ietver. Vai kāds paskaidrojiet man sth par to? paldies daudz par Amaya

Sveiki, jebkurā laikā jums modelētu atvērta struktūra HFSS ārējā kastē, kas satur jūsu ierīce ir jānovieto. Uz ārējās virsmas ir jāpiešķir radiācijas robeža. Ja jums nav piemērota Staru boundarie, PEC robežas tiek piemērots pēc noklusējuma. Tas nozīmē, ka jūs induktors tiek slēgta vadošām kastītē, nevis būt atvērtam. Rugbyfun

Kad imitē spirāli induktors, kas jums jādara: 1) Galvenais ir atgriešanās ceļš. Izmantot cilpu perfektu elektrisko ap spirāli, kas būs atskaites zemes. Savienot lumped ostās no spirāle malām uz zemes. 2) Veikt ļoti liels gaisa kaste (visās ass) ar radiācijas robežām. Ja jūs domājat, gaisa kaste ir pārāk liels, jūs varat samazināt savu lielumu un salīdzināt rezultātus. Vissvarīgākais ir, lai modelētu ģeometrija jūs darāt mērījumi uz. Sveicieni, Itai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back