pieaugums pret ieejas kopējā režīmā spriegums

S

SwordFish

Guest
Sveiki, mans dizains ir opamp. Man vajag zināt, ja pieaugums (starpība peļņa) ir atkarīgas no izejvielu kopējā režīmā spriegums. Kaut ko līdzīgu "Av vs VCM" Vai ir veids, kā padarīt šādus gabals? Simulācijas es izmantot hspice. Varbūt jūs varētu sniegt "xxx.sp" failu. Paldies

Ja emitera strāvas avotu ir OK, pieaugums ir atkarīgs ļoti maz no kopējā režīmā spriegums. Jūs varat uzzināt atkarību, izmantojot trīs sprieguma avotus. V0 1 0 DC 0V (Vcommon režīmā) V1 2 1 AC 0.1V (V diff / 2) V2 1 3 AC 0.1V (V diff / 2) mezgli 2,3 ir diferenciālis amp ieejas. Ar slaucīšana V0 jūs varat redzēt, kā tas ietekmē AC pieaugumu.

Jā, bet pieaugums ir pieejama maiņstrāvas analisys un kopējām režīma spriegums ir uz DC analisys. Arī AC izmantot freq uz X ass un DC izmantot Volts kā X ass. Paldies.

In HSPICE veikt un AC analīzi, izmantojot kopējā režīmā spriegums kā slaucīšana parametru (iet uz AC analīzi sadaļu HSPICE manual) Jūs varat izdarīt AC analīze Mainot DC neobjektivitāti. Jūs saņemsiet ģimenes AC rezultātus kopējā režīmā spriegums kā parametru.

Mēģiniet ar parametrs slaucīšana Vispirms ir jādefinē V0 vērtību parametram: PARAM V0_value - 0 V0 1 0 {V0_value} STEP PARAM V0_value -5 5 0,2 PS Tam jādarbojas ar PSpice, es nezinu, ja hspice ir līdzvērtīga.. .

Ko es meklēju ir kaut kas līdzīgs skaitlis 5 (page 8 "), no šī pdf failu.

kopējā režīmā spriegums ir pārliecināties, ķēde var darboties labi. šajā diapazonā, pieaugums nemainās ļoti daudz

jā. peļņa ir atkarīga no ķēdes tu dizainu. ja inputa ķēde nav Triode, av nemainās ļoti daudz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back