Pieņemsim, savākt tik daudz "Noderīgas VHDL Function", kā mēs

O

omara007

Guest
Hi folks .. Es gribētu aicināt visus šīs tēmas, lai pievienotu noderīgu VHDL funkcijas .. sasniegt punktu, kurā mēs varam būt ļoti daudz noderīgas VHDL funkciju, ka mēs varam apkopot vienā paketē un izmantot, kad vien mums ir nepieciešams .. Piemērs noderīgas VHDL funkcijas: 1. Samazināšanas funkcijas 2. Conversion funkcijas (binaryToGray .. GrayToBinary .. utt) 3. Cordic funkcijas. 4. Logaritmiska funkcijas 5. Trignometric funkcijas 6. Real Numbers veicamo funkciju 7. Testēšana / Verfication funkcijas 8. Random skaits Generation funkcijas. Vēlas lasīt jūsu dalību .. un tā tālāk

Čau Vai jūs, lūdzu dalīties ar kā Cordic funkcijas. Paldies.

Hi, es nevēlos vhdl kods bch.But Man vajag dažas help.I vēlaties zināt, kā īstenot BCH algoritmu paralēli aparatūru. kapatel @ slscorp ir mana e-pasta id. Paldies jau iepriekš Krupesh

hi, var u sniegt BCH / rs kodu! būtu gr8 ja u var sniegt hdl kodu! paldies!

var u dalīties ar mani cordic algoritmi un trignometric funkcijas ........: smaids:

GNU VHDL Test Bench Pakete ir izlases numuru paaudzes 32 bitu LSFR, ka var izmantot / ekstrahē no iepakojuma. Kā arī daļēji programmējams skripts parsētājs, ir tas, ko pakete ir. Daži iepakojumā procedūrās Man ir izmantoti dažādos uzdevumus, kas testa stenda. Neviens no tā ir synthisizeable though. [Url = http://opencores.org/project, vhld_tb] VHDL Test Bench:: Pārskats:: OpenCores [/url] Es ceru, ka daži no jums var atrast dažas noderīgas lietas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back