Pieņemams atšķirība diapazonā VdS un VSAT jābūt subthreshold reģionā

R

roki

Guest
Hi, No tā, ko es zinu, subthreshold reģions (vai vāji inversija) notiek, ja vārti spriegums ir mazāks nekā sliekšņa spriegumu. Bet no simulācijas diagnozi, es atklāju vienu no maniem NMOS būt lineāro reģionā, kas ir pieņemams starpība Vdsat un VDS no MOSFET, lai tā būtu jāapsver subthreshold reģionā. Mans pasniedzējs man teica, ka atšķirība no 0.2V ir diezgan pieņemams, lai tā būtu ar subthreshold. Būtu mazāks nekā 0.2V būt labāks?

Es domāju, ka jūsu jautājums nav gluži skaidrs, var būt jūs sajauc subthreshold un piesātinājuma Resp. lineārs reģionā? Subthreshold (. Vai vidēji respektīvi vājš inversija) ir darbības režīms, kas nozīmē arī [V], kas svārstās no Veff [/U] = VGS - piektā FET darbojas, bet lineārs vai piesātinājuma reģionā amata [V], kas ietilpst ID vs VDS rādītāju [/u], ir jādarbojas: VDS <VDS, sēdēja: lineārais režīms VDS> VDS, sēdēja: piesātinājuma režīmā Tātad jūsu jautājums IMHO jāmaina, "kas ir pieņemams starpība Vdsat un VDS MOSFET par jāapsver, piesātinājumu, kad strādā subthreshold režīmā? " Skatīt šeit log (ID) vs VDS gabals ar dot-apzīmētās VDS, sēdēja līkne: [PIEVIENOJIET = CONFIG] 76.001 [/PIEVIENOJIET] Pa kreisi no dot-izteiktu VDS, sēdēja līkne ir lineāra reģionā, tieši tā piesātinājuma reģionā. Labajā pusē, inversija režīmi ir marķēti šādi: SI spēcīgai, MI par mērenu un Wi par vāju inversija režīmā. Kā jūs varat redzēt, vāju inversija režīmā VDS, sat = 4 * Vt ≈ 100mV. Tātad WI režīmā, ar VDS = 200mV (ti, ar starpību tikai +100 mV līdz VDS, sat), jūs varat būt pārliecināti darboties FET ir piesātinājuma režīmā.

Tātad jūsu jautājums IMHO vajadzētu mainīt? ", Kas ir pieņemams starpība Vdsat un VDS no MOSFET, lai varētu uzskatīt arī piesātinājuma, kad strādā subthreshold režīmā" Skatīt šeit log (ID) vs VDS gabals ar dot-apzīmētās VDS, sēdēja līkne: [PIEVIENOJIET = CONFIG] 76.001 [/PIEVIENOJIET] Pa kreisi no dot-izteiktu VDS, sēdēja līkne ir lineāra reģionā, tieši tā piesātinājuma reģionā.
Sveiki erikl, es esmu ar you.The jautājumu ir tiešām daudz labi strukturēta. Un jūsu paskaidrojums ir viegli saprast. Paldies!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back