PIC18f452, GPS un LCD

T

TyFER

Guest
Es, izmantojot PIC18f452 izmantojot C valodu, manu projektu. Es gribu parādīt NMEA kodu no manas GPS uztvērēju (Nuvi) uz LCD caur RS232. Es uzrakstīšu savu kodu, izmantojot MPLAB un modelētu projektu, izmantojot Proteus bet aprunāt, šķiet, lai saņemtu to working.Can some1 man palīdzēt ar C kodu .. thankz.
gpsku6.jpg

Jums ir nepieciešams MAX232 uz seriālo portu.

Es izlasīju no 1 pavedienu šeit EDAboard .. sakot, ka COMPIM jau ir MAX232 un mums dont nepieciešams pievienot vēl vienu.

Apsveikumi, pirmkārt, kādi GPS jūs lietojat. Pārbaudiet TX / RX signāla līmeni, ka GPS Interface. Ja tas ir GPS modulis, jums dont nepieciešams MAX232. Ja tas ir komerciāls GPS ar RS232 interfeisu, jums ir nepieciešams konvertēt, ka RS232 signāli ttl / CMOS līmeņiem, izmantojot MAX232 ... jā, pārbaudiet vispirms savu GPS interfeisa iezīmes ... Piemēram, im tikai sākot ar Trimble Copernicus GPS modulis, tas dont nepieciešama līmeņa pārveidotājs (MAX232), tā interfeisu, lai PIC16F877A un works fine. Best regards .......

lūdzu, mēģiniet komunikācijas GPS ar HyperTerminal tikai. Vienkārši savienot GPS ar datora seriālo portu, spēju GPS (3.3V), un redzēt, ja jums produkcijas HyperTerminal ja jums tas, tad jums ir avhieved 80%, ko jūs vēlaties, tad tas ir viegli uzrakstīt programmu, tikai saņem datus no GPS sērijveidā un nosūtot to uz LCD.

jā jums ir nepieciešams MAX232 ja savienojums ar GPS doesn't piemērots ar TTL. 18F452 saprast sērijas TTL

GPS no FASTRAX (GRAMIN) tas neprasa MAX 232. Es devu tx un rx no GPS tieši MAX232 un no turienes uz kontrolieris. Tas darbojas naudas sodu. Tātad max abos galos nav nepieciešama. saņemti dati no kontroliera tika nosūtīts uz datoru caur pašu MAX izmantots kontrolieris.

Es domāju, ka jums ir nepieciešams saprast, kā COMPIM modelis patiešām darbojas - palīdzības failu pievienots. Iain.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back