PIC18F2550 un PC Software?

B

Big_Nige

Guest
Esmu nolēmis veikt lēcienu uz atbildīgās! Es esmu nopircis Willem PIC programmētājs un dažas PIC18F2550 IC, kā arī daži citi bitiem. Tagad man vajag kādu programmatūru. Man maz pieredzes Java, Pascal un Z80 Montētājs (sen). Kas ir ieteicams plānošanu šo PIC? Esmu lasīt daudz par JAL, bet es neesmu pārliecināts, vai ir kādi 18F2550 bibliotēkas pieejama. PC pusē ir Visual Basic 2008 Express Edition OK?

Kāpēc nav jūs izmantojat Krusta Montētājs un Compiler, kā MPLAB un CCS. Microchip piedāvā bezmaksas C kompilators par PIC18 sērijā. Jūs varat lejupielādēt šo rīku no tā mājas lapā www.microchip.com , ir arī citas trešās puses piegādātāji ir pārāk par to. [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size] Jums tikai veikt HEX failus no programmatūras pieejams no Microchip un augšupielādēt to uz jūsu IC caur programmētājs, arī jums nav nepieciešams programmētājs katrs datu, ir kontrolieriem In Circuit Programming (ISP) funkcijas, tādējādi, jums nav nepieciešama programmer.I domāju PIC18F2550 darīt ir ISP, jūs vienkārši pārbaudīt tā tehnisko datu lapā.

Hi, PIC18F2550 ir In-Circuit-Programmēšana spējas. Šis ļauj programmai savu PIC jūsu ķēdē. Jums nav nepieciešams noņemt to no sava shēmas valde un pievienojiet to programmētājs vai atkļūdotājs. Ir vēl viens funkciju sauc bootloading ko atbalsta arī šī PIC un daudzi citi: jūs pievienojat savu PIC programmu "bootloader. Pēc tam jūs varat izmantot vienkāršu USB pieslēgumu ieprogrammēt PIC nav nepieciešams programmētājs. Ar laba vēlējumiem Kabanga

[Quote = Kabanga] Sveiki, PIC18F2550 ir In-Circuit-Programmēšana iespējas ....[/quote] Jā, bet es meklēju padomu par programmēšanas programmatūru - piemēram, IDE.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back