S
shaiqbashir
Guest
Hi guys!
Es EPICWIN programmētājs un PIC Im mēģina programmas PIC16F877A.
Tagad es tiešām brīnos, kāpēc šī programmētājs, pēc programmēšana mans PIC sniedz man kļūda "KONFIGURĀCIJA PROGRAMMU KĻŪDA".Es esmu mēģinājis gandrīz katru lieta, patīk shorting RB3 uz zemes, izmantojot WINPIC bet ko es redzu tas, ka programmētājs ir spējīgs programma šo mikroshēmu yet.
Labi, ļaujiet man tikai pateikt, ka mans pins konfigurācija manā 40 pin ligzda.
PIN # 1 MCLR (13-13.5V)
PIN # 11 Vdd (5V)
Pin # 12 līdz GND (0 V)
Pin # 36 līdz GND (izmantojot nolaižamās rezistoru no 1.1k)
Pin # 40 līdz datu
Pin # 39 Pulkstenis
tas ir tā ..
Tagad to, ko es redzu, ka kad es noklikšķiniet uz IZDZĒSĪS manā EPICWIN Programmatūra, tas liecina, ka ierīce ir izdzēsti.Par tukšajiem PĀRBAUDES, tas parāda ierīce ir tukšs.Par programmu, tā pabeidz programmu un parāda kļūdu, "KONFIGURĀCIJA PLĀNOŠANA kļūda"
Kad es pārbaudīt kodu, tas dod kļūda.
Bet ko es redzu, ka tad, kad es izlasīju PIC, tas skan tā successfuly un parāda man rezultātu ASCII un HEX formātā.kas tas ir tad?
Esmu dubultā triple pārbaudīt manu konfigurāciju, nav KODS PROTECT par, ucLūdzu, pastāstiet man, kāda ir problēma šeit?
šādas paralēlas ostas pins šajā programmētājs izmanto:
D0 (PIN # 2)
D1 (PIN # 3)
D2 (PIN # 4)
D3 (PIN # 5)
D4 (PIN # 6)
ACK (PIN # 10)
pin 18-25 ir pamatotas.
lūdzu, pasakiet man, ko man darīt tagad?ir mans PIC DEAD?Kā programmā šis PIC16F877A izmantojot šo programmētājs
Es EPICWIN programmētājs un PIC Im mēģina programmas PIC16F877A.
Tagad es tiešām brīnos, kāpēc šī programmētājs, pēc programmēšana mans PIC sniedz man kļūda "KONFIGURĀCIJA PROGRAMMU KĻŪDA".Es esmu mēģinājis gandrīz katru lieta, patīk shorting RB3 uz zemes, izmantojot WINPIC bet ko es redzu tas, ka programmētājs ir spējīgs programma šo mikroshēmu yet.
Labi, ļaujiet man tikai pateikt, ka mans pins konfigurācija manā 40 pin ligzda.
PIN # 1 MCLR (13-13.5V)
PIN # 11 Vdd (5V)
Pin # 12 līdz GND (0 V)
Pin # 36 līdz GND (izmantojot nolaižamās rezistoru no 1.1k)
Pin # 40 līdz datu
Pin # 39 Pulkstenis
tas ir tā ..
Tagad to, ko es redzu, ka kad es noklikšķiniet uz IZDZĒSĪS manā EPICWIN Programmatūra, tas liecina, ka ierīce ir izdzēsti.Par tukšajiem PĀRBAUDES, tas parāda ierīce ir tukšs.Par programmu, tā pabeidz programmu un parāda kļūdu, "KONFIGURĀCIJA PLĀNOŠANA kļūda"
Kad es pārbaudīt kodu, tas dod kļūda.
Bet ko es redzu, ka tad, kad es izlasīju PIC, tas skan tā successfuly un parāda man rezultātu ASCII un HEX formātā.kas tas ir tad?
Esmu dubultā triple pārbaudīt manu konfigurāciju, nav KODS PROTECT par, ucLūdzu, pastāstiet man, kāda ir problēma šeit?
šādas paralēlas ostas pins šajā programmētājs izmanto:
D0 (PIN # 2)
D1 (PIN # 3)
D2 (PIN # 4)
D3 (PIN # 5)
D4 (PIN # 6)
ACK (PIN # 10)
pin 18-25 ir pamatotas.
lūdzu, pasakiet man, ko man darīt tagad?ir mans PIC DEAD?Kā programmā šis PIC16F877A izmantojot šo programmētājs