PIC16F877A-Dotmatrix LCD displejs izlases raksturs displejs

S

sankar.m8

Guest
Hi Friends Man ir problēma attiecībā uz 16x2 punktmatrica LCD displejs ar PIC16F877A. Es vienkārši izskaidrot par šo projektu. Man vajag, lai kontrolētu divu releju (12V) ieslēgšanai un nost no 230V piegādes. ANR IC tiek izmantoti kā virzītājspēku releja interfeisu. Un 2x16 LCD ir saskarnē ar 4 bitu režīmā. Nesniedzot 230V uz COM punktu releju, LCD interfeiss ir darba naudas sodu. Bet, kad es esmu pagrieziena uz 230V barošanas, daži izlases rakstzīmes tiek atainots LCD panelī. Bet par & izsl ir darba naudas sodu. Es esmu pāriet uz retranslācijas & izslēgt pēc laika 250msec. Vai tā iejaukšanās problēma sakarā ar AC piegādes komutācijas? jo viss projekts ir viena PCB (15x10cm). Es nevarēju saprast it out šo jautājumu. Man palīdzēt. Paldies jau iepriekš

Sveiki, Kāds ir elektrotīkla ielādētu releju ir mainīt, aizdomas tās inducē slodzi kā ventilators? Izmēģiniet uzstādot elektrības sazināties suppressor pāri releja kontaktiem (zināšanai - lai tie būtu pienācīgi tīkla sprieguma sastāvdaļas) Vai jums ir kādi slēdži dodas uz Pic ar gariem tīkla vadi, ja tā saīsināt tos un izmantot screened kabeli, lai samazinātu traucējumus. Jebkuras unsused adatas uz Pic, kas viņiem rezultātu un materiāliem, kuru uzvilkt rezistors. Nodrošinātu jums ANR mikroshēmu ir labs, ti iekšējie flyback diodes ir labi.

Es esmu vadītāja Stepper motors caur releju. Ko jūs saprotat ar elektrotīkla kontaktu supresijas? Man nav nekādas ilgi kabeļus, lai pamudinātu traucējumus. Tikai divas adatas ir neizmantota, un es mēģināju ar to izbeigšanai. bet joprojām nav darba. ANR mikroshēma arī strādā labi.

es esmu vadītāja Stepper motors caur releju. Ko jūs saprotat ar elektrotīkla kontaktu supresijas? Man nav nekādas ilgi kabeļus, lai pamudinātu traucējumus. Tikai divas adatas ir neizmantota, un es mēģināju ar to izbeigšanai. bet joprojām nav darba. ANR mikroshēma arī strādā labi.
Sveiki, Jūsu pirmo post jūs teicāt relejs bija pārslēgšanās 230V (es pieņemu AC) uz elektroenerģijas piegādi. Tagad jūs sakāt relejs ir mainīt pakāpju motora, kas spriegums un strāvas dara motora izmantošanu? Jebkurš relejs komutācijas pašreizējais radīs traucējumus, kad kontaktus atvērt un aizvērt. Tās bieži iespējams, ka traucējumi varētu ietekmēt darbību, PIC, lai uzstādot releja kontakta suppressor ir pirmā lieta darīt. Sprieguma un strāvas tiek piemēroti ar releja kontakta noteikt to apspiešanas ierīci izmantot. Ir ierīču klāstu, lai sasniegtu šo mērķi, R / C vai Varistori. Lielākā daļa elektronisko veikali akciju standarta slāpētāji un būtu ieteiks, kura ir vislabāk izmantot. Tu saki, ka nav ilgi vadi utt, bet, ja esat izmantojis lielāko no 40 kontaktiem uz 877 mikroshēmu, tad jums ir jābūt par ierīču partijas vadu uz to ..

Es esmu kontrolējot AC (230V) sinhrono Stepper motors. Man ir mēģinājuši ar ievietojot savu releju atsevišķā kuģa. Arī ar kustīgu Stepper motors avots pārāk tālu. Bet problēma joprojām pastāv. Analizējot, tas ir pārliecināts, ka AC piegāde pārslēgšanās ir galvenais iemesls. jo, kad es esmu pāriet uz releju lēnāk, problēma ir pazudusi. Tāpēc es esmu nolēmis pilnībā izolēt manu kontroli uz releju caur optocoupler. Ko jūs puiši saka?

PIC16F877A tiek izmantots, lai parādītu ziņu par raksturs LCD modulis. PIC16F877A ir 8-bit mikro kontrolieris, pamatojoties uz samazināto instrukciju kopa datoru (RISC) arhitektūru. Tā ir 8kx14-bitu flash programmas atmiņu, 368 baiti RAM. Jā, tā ir iejaukšanās problēmu dēļ AC piegādes maiņu ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back