pic16f628 un salīdzinājuma

S

seyyah

Guest
Ja mēs konfigurēt cm2: CM0 = 010 (Konfigurācijas, ka mēs izmantojam divas salīdzinājumam, viens ievades katra salīdzinājuma ir no vref modulis un atlases starp RA0 - RA3 un RA1 - RA2 veic CMCON [CIS])
Say mēs tikai vēlas izmantot RA1 kā analog ieguldījumu salīdzinājuma, un mēs iesniedz citādi pins izlaide, kurā nepieciešams bitu TRISA reģistra.Ko es vēlos lūgt ir: Šajā konfigurācija, ja mēs, kas RA0, RA2 un RA3 pins, kā kas, mēs varam izmantot tos kā digitālā izeja?Vai mēs varam izmantot tikai kā analog izejvielas?

Te wszystkie taśmy, siłowniki, rękojeści, pokrętła to zaawansowany system pozwalający na pełną stabilizację lustrzanki cyfrowej. Dzięki bardzo bogatej regulacji możliwe jest dopasowanie sprzętu do potrzeb fotografa, albo filmowca. Chameleon DSLR Rig powstał w Szwecji. Sprzęt kosztuje niemało, bo aż 3500 … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576431,To-co-to-zaawansowany-system-stabilizacji-dla-lustrzanki-cyfrowej.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Čau,
Man nekad nav bijusi šāda ideja.Bet jūs varat to pārbaudīt, izmantojot SIM in MPLAB.

Tikai uzskatīts.Neaizmirstiet par ADCON1 nepieciešama, lai var konfigurēt kā digitālā izeja.

Nav adcon reģistrā 16f628.Šķiet, ka tas darbojas saskaņā ar mplab.Bet es vēl nevarēja būt pārliecināti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back