pic16f628 pārvietojas ziņu zīme parādīt.

O

OBIALOR

Guest
Dažiem no mūsu biedriem, kuri ir ieinteresēti pic pārvietojas ziņu, piemēram, man, vajadzētu apmeklēt http://www.josepino.com ir interesanta shēma ITI un man ir veidot patstāvīgi un tā darbojas naudas sodu , diagramma tiek iekļauts ar hex failu, bet jūs varat izmantot icprog programmatūru, lai uzrakstītu savu ziņu EPROM jomā. tā vienkārši.

Hi OBIALOR, Nice darbu, bet, ja u izmantot 74HC595 (Double buferēts maiņu reģistrs), nevis 74HC164 u var izmantot jūsu circuit kā General ziņu Attēlot blakus izmantojot to kā Moving Message Display. Sveicieni, A.Abbas

jā Ahmad, ka, tāpēc es parādītu ķēdes šeit, lai mēs varam paplašināt to vairāk, jūs varat sniegt kādu discription par to, kā izmantot 74hc595., kaut arī ierobežoti manā apgabalā.

sveiki visiem cany visi 1 PLS iedodiet man vienkāršu 5 vērsi 5x7 piem skaits: 25x7, kas pic16f628 ar shematisks un koda, lai es varētu saprast par prototipu tas būs ļoti palīdzēt, pateicoties

sveiki visiem cany jebkuru bedy man pateikt atšķirību betwen 74ls164 un 74hc164 es varu izmantot nevis 74ls164 ar 74hc164

Sveiki visiem cany jebkuru bedy man pateikt atšķirību betwen 74ls164 un 74hc164 es varu izmantot nevis 74ls164 ar 74hc164
74LS164 ir zems ātrums .. ziņā ms .. un HC sērijas tie ātrgaitas .. kas nozīmē, proti, ja jums īstenot savu displeju, izmantojot 74ls164 jūs nevarat redzēt savu displeju ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back