PIC vs 8051 - kas ir labāk uzbūvēt robotu?

W

w_bwr

Guest
hi, im ļoti jauns mikro-kontrolieri un plāno uzbūvēt robotu. Ieteikt, kas ir labāk (PIC vai 8051 )????? thnks

To var viegli izdarīt ar kādu no viņiem .. Izvēlēties vienu, kas jūs aizpildīt ērtāku ar .. Vai, ja es būtu tu, es gribētu iet uz PICAXE, tikai tāpēc, ka tas ir tik nopelt asiņaina viegli mācīties .. Google - PICAXE + Robotu Rgds, IanP

[Quote = w_bwr] hi, im ļoti jauns mikro-kontrolieri un plāno uzbūvēt robotu. Ieteikt, kas ir labāk (PIC vai 8051 )????? thnks [/quote] Hi w_bwr, var izgriezt dārzeņus ar nazi vai arī varat nogalināt cilvēku ar nazi. Tātad tas ir atkarīgs, kas izmanto nazi un kā un uz kāda. Ja man bija jūsu vietā: Es pirmo reizi redzēt, kādi resursi, es esmu, kam. 1. Montētājs / Compiler / Debuuger / programmētājs. Ja man ir viens, tad tas ir OK, vēl es varu aizņemties, vai arī saņemt to bez maksas, vai es varu saņemt to par ļoti zemu cenu? 2. Kāds ir šis robots izmantot: Self-Learning/Selling/Academic? Vai ir vērts, lai nodrošinātu, ka liela summa piepūles / naudas šim projektam? 3. Man ir avots, kur es varu saņemt nepieciešamās rezerves, lai pabeigtu projektu? 4. Krīzes situācijā, vai ir kāds, kurš var palīdzēt šajā projektā? vēlams tuvu pie manis / rajona / pilsētas / valsts / valsts .... 5. Cik daudz laika ir nepieciešams, lai uzzinātu mikro? Ja jūs rakstīt programmatūru C, tad jums nav rakstīt asamblejā, kas samazinās 70% no mācību un programmatūras darbu pabeigšanas laiku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back