PIC saskarne ar temperatūras sensoru LM35

L

ljljlj

Guest
Man ir daži jautājumi par piešķirtu un PIN kā manu produkciju.
Code:
 setup_adc_ports (PIN_A0); set_adc_channel (0)
Sākumā es noteikti PIN A0, kā mans izejas, tomēr es nevaru iegūt pareizo temperatūru es gribēju. Bet, kad man patīk šis
Code:
 setup_adc_ports (PIN_A1); set_adc_channel (1)
es spēju, lai iegūtu pareizu rezultātu. Tāpēc es cenšos atlikušajām divām tapām A2 un A3. Diemžēl, abas tapas Arī man nedeva pareizu rezultātu es gribēju. Vai es varu zināt, kāpēc? Man ir pārbaudīt savu aparatūru nav problem.So, es domāju, ir kods, kas man problēmu. PS: Es esmu, izmantojot CCS kompilators:. Wink:

Hi, Vai es varu zināt, ir ļaut izmantot tikai 1 no ostas pin (0 kanālu, lai izlasītu ADC), tad atlikušo ostas pins kontrolēt manu motoru? Problēma radās: ja i izmantot tikai PIN_A0 interfeiss ar izejas LM35, mans LCD parādi man derīgu temperatūras rezultātu. (29 pēc Celsija vai 61 Izšķirtspēja numuru.) Bet, kad es dotu manu motora kontroles pins, ka arī izmantot Port, tad temperatūra rezultāts kļuvis nav pareiza. Nez, kāpēc tas var notikt šādu manu setup:
Code:
 set_tris_A (1) / / tikai pin_a0 būt ievadi output_A (0) / /, kas visi pins 0 vērtības pēc noklusējuma setup_adc (ADC_CLOCK_INTERNAL) / / lietošanu iekšējo pulksteni setup_adc_ports (0xE) / / izmantojam tikai pin_a0 kā analogās ieejas set_adc_channel (0) / / set pin_a0, ADC kanālu
Ikviens var norādīt manu setup problēmu? Paldies, sysysy

šis jautājums tika nesen apspriesta šajā forumā. lūdzu, meklēt šo forumu savu atbildi

Hi, Vai es zinu, tas ir atļaut izmantot tikai 1 no ostas pin (0 kanālu, lai izlasītu ADC), tad atlikušo ostas pins kontrolēt manu motoru? Problēma radās: ja i izmantot tikai PIN_A0 interfeiss ar izejas LM35, mans LCD parādi man derīgu temperatūras rezultātu. (29 pēc Celsija vai 61 Izšķirtspēja numuru.) Bet, kad es dotu manu motora kontroles pins, ka arī izmantot Port, tad temperatūra rezultāts kļuvis nav pareiza. Nez, kāpēc tas var notikt šādu manu setup:
Code:
 set_tris_A (1) / / tikai pin_a0 būt ievadi output_A (0) / /, kas visi pins 0 vērtības pēc noklusējuma setup_adc (ADC_CLOCK_INTERNAL) / / lietošanu iekšējo pulksteni setup_adc_ports (0xE) / / izmantojam tikai pin_a0 kā analogās ieejas set_adc_channel (0) / / set pin_a0, ADC kanālu
Ikviens var norādīt manu setup problēmu? Paldies, sysysy
Es ieteiktu u, lai izmantotu citu portu, kas pieejamas .. ja izmantot ostu, analogo garastāvoklis, tā aprunāt būt digitālo vienlaicīgi ..

Paldies par atbildi. Man ir aizdomas, daži troksnis ietekmē rezultātu, kad daļa pašā ostā, jo 10mV ir pietiekami daudz dot 1 pēc Celsija.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back