PIC PIC MCU paziņojumu asamblejā valodā

V

vikas_verma

Guest
Hellow visiem! Es esmu strādā pie PIC PIC MCU komunikāciju montāžas valodā. saņēmēja PIC nedarbojas. Var kāds man palīdzēt, lai padarītu algoritms paziņojumu. : -?

Es iesaku jums google jūsu jautājumiem, lai jūs dont gaidīt šeit ļoti bieži, un atrisināt problēmas. Saņem PIC nav darba vai tā aprunāt saņemt datus? Padariet to blink lika, lai jūs pārliecinātos, vai pētniecība tas darbojas vai ne. Vai jūs mēģināt padarīt jūsu attēli sazinās pa kabeli? Izmēģiniet to pirmo un tad noņemiet kabeli un vieta jūsu 433 moduļiem. Jūs redzēsiet, ka saņem PIC joprojām strādā, bet saņemto datu ir nepareizi. Iemeslu dēļ? Vienotu un iespējamais iemesls ir ieslēgt laiks uztvērēju. Google to. Vieglākais un primitīvas veids, kā noteikt šo problēmu, sūtīt datus rāmī. Piemēram rāmis ir: 0x55, 0x55, 0x55, "x", your_byte. Šeit 0x55 s nodot ieslēgšanās laiks. Recevier jāgaida par "x", jo šādi dati ir nosūtīti dati. Norādiet savu "x", kā arī 0x55 s: D Starp citu, dont aizmirsis jūsu baud rate zems. 300 vai 600 ir labi. Google jūsu tēmu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back