PIC Peldošās sprieguma piegādi, ar reālu ADC

R

Rigor69

Guest
Hi there.
Es strādājot ar Battery Management Project.
Katrā šūnā, 2,5 līdz 4,25 V, es uzdeva PIC, powered tieši no šūnu sprieguma.
Tas dod man mainīgais energoapgādē ķēdei.
Tomēr, kā novērot šūnu sprieguma ar to pašu PIC celta ADC, es nesaprotu, kā izveidot savu atsauces.Skaidrs ir jābūt zemākām tad minimālais spriegums, teiksim 1.8V.
Bet kā es varu zināt sprieguma uz PIC izmantojot ADC ...???
Es varētu DC-DC uz 5V, bet tas ir ļoti dārgi.

Anyone got kādi ieteikumi?

Best Regards, Jens

Eurocom poszerzył swoją ofertę o nowy akcelerator graficzny z GPU AMD, przeznaczony dla systemów wbudowanych, ze złączem MXM 3.0b. Produkt ten został ochrzczony...

Read more...

Kā Jūs jau uzzināt, Jūsu ideju nevar strādāt bez sprieguma atsauci.Iespējamais risinājums ar minimālu daļu skaits ir izmantot akumulatora spriegumu, kā ADC atsauces un pasākums ir, piemēram, 1.2V atsauce, ADC ievades vietā.Aktuālie akumulatoru spriegums tiek aprēķināts pēc tam, sadalot.Lai saglabātu jauda, piegādes pašreizējās ar atsauces var aktivēt, ostas produkciju.

Daži attēli ir 0.6V atsauci.Pārbaudiet 18F sērijas.

Norēķinu avots barošana a diode dotu spriegumam atsauces (diemžēl mainīgs ar temperatūru) aptuveni 0,6 volts (pīkstēt šķīdums)
specializēta sprieguma references chip dos patiešām stabils atsauces (par cenu).
Vai Pic ar īpašu V ref izejas .. (ir maz)

Tad config PIC par Vref par vienu pin (ja nav īpašu pic ar Vref) (ja atsauce ir saistīts) un lasījums formatēta ar atsauci.
Ceru, ka man nav pārāk grūti jēgas off ..

gebepic

Pievienot sprieguma atsauce IC (bandgap vai Zener), lai jūs shēma ar spriegumu zem minimālā akumulatora sprieguma.Connect to analog ieejas PIC, ne Vref ievadi.Uzstāda ADC izmantot barošanas spriegums (kas atšķiras), kā uzziņu un pasākums atsauces sprieguma IC (kas paliks konstanti).Jūs varat aprēķināt sprieguma no šī mērījumiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back