pic nodzēš visu laiku

T

Tulkas

Guest
Hi, i ir lietojušas attēli vairākus gadus un man nekad nav bijusi šī problēma.Maz reizi pēc pic sākt rādīt to reset.Man nav programed to ar sargsuņa un citas konfigurācijas biti, kas varētu izraisīt reset.i ir izmantoti atkļūdotājs par MPLab un es redzu kaut ko extrain.Es izmantoju dažus kavējumus subroutines un tie tiek izmantoti continuosly laikā programmā, bet ir izpildīts punkts kodu, kur ir aicinājums kavēšanos subroutine un šajā subroutine ir citas piezvanīt uz citu kavēšanos subroutine, kad otrais zvans tiek vērtību kaudze pirmajā pozīcijā izmaiņas sākotnējo stāvokli kodu un pēc tam, kad tas izpilda otro atgriešanās programmas reset.Man ir šis:

Kods:ORG 0x000Iet iniORG 0x004

.

.

.

retfieORG 0x100ini

.

.

.

zvanu delay1

.

.

Iet $delay1

.

.

zvanu delay2

atgrieztiesdelay2

.

.

.

atgrieztiesbeigas

Hi,

Kas PIC jūs lietojat?
Turklāt, mēģiniet lejupielādēt no Microchip mājas lapā Errata un redzēt, ja ir kaut kas tur, ka jūs varētu darīt.
.
( NO
points will be taken from you! )Ja Jūs ir mana atbilde noderīgs, noklikšķiniet uz pogas, kas saka
man palīdzēja.

(NO
punkti tiks ņemti no jums!)Good luck.

Tas varētu būt tāpēc, ka jums ir daudz koda rakstiskas starp peļņu.Tas ir bijis tik sen i dont izmantot PIC, kamēr es atceros, programma lec, nav nekādu nostāju vēlaties, ir boundries tiem lec atkarībā instrukciju jūs izmantojat to darīt lec.

Piemēram, izmantojot relatīvās lec ar XX instrukciju, pirms Jūs nevarat izmantot šo norādījumu to darīt ilgi lec ause rādītājs ir tās boundries un kad tas excedes skaits iunstructions to nodzēš, un sākas skaitot no jauna no 0.

Pārbaudiet datu lapa par aprakstam lekt norādījumiem.

Ceru, ka jums atrisināt jūsu problēmu.

Veikt tā vienkārši.

pārbaudīt ur MCLR ...pārbaudītu, vai tas ir pull liels enuff ...

zems MCLR padarīs pic nav stabila n tā turēt uz aparatūras reset ...

sp

Wat veida PIC jūs izmantojat?

Varbūt jums ir kaudze pārplūdes.

Es lietoju pic16f876 ar 6,60 MPLab, man nav kaudze pārplūdes, jo es to redzu ar atkļūdotājs un es varētu redzēt skaidri kāds pic dara.Attiecībā uz lec un robežas, es domāju, ka ar Goto norādījumu Jūs varat piekļūt visām atmiņas pozīcijām, es izlasīju, ka datu lapā, bet es nezinu, ja tas pats notiek ar sarunu norādījumiem, man ir nepieciešams, lai būtu skatīties uz datu lapā.

Sliktākajā jautājums: aparatūras vai programmatūras

Vai esat mēģinājuši, "komentējot" rutīnas vienu pēc otra, lai redzētu, kad šī atiestatīšanas apstājas?

Vai tas otrādi.Sākt ar reālo iespējamo minimālo un saglabāt pievienojot programmatūru, lai redzētu, kad tas sāk notikt atkal.

Breadboard vai PCB?

nebija u lieto sargsuņa taimeris
ja jā, tad u ir skaidri sargsuņa taimeri, pirms tā kļūst pārplūdi
pretējā gadījumā tā nodzēš kontrolieris

Man arī ir tāda pati problēma pirms tam.
Lūdzu, pārbaudiet savu LVP bit.

Iespējojot LVP bit radīs jūsu kontrolieris iedziļināties zemsprieguma programmēšanas režīmā.
Tātad, jūs redzēsiet, ka jūsu kontrolieris iet "reset".

Es piekrītu DarkJedi.Pārliecinieties, ka jūs setup PCLATH pareizi pirms jūsu zvanu.Ja tas ir lekt uz 0x101 vai 0x61, nevis 0x00, tas nav reset.Atcerieties, zvaniet tāpat Goto saņem divas augstas bitu no PCLATH.

Man žēl, ka ir vēlu tik daudz, lai atbildētu.

man bija netieša piekļuve atmiņa vienā cilpu un pic bija panākt, crazy.

Paldies par everyting.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back