PIC Microcontroller 12F675

N

nirmala h

Guest
Var kāds paskaidrot konfigurācijas biti PIC Microcontroller (PIC 12F675)? Ex: Boden, WDT, MCLRE utt. ko tas nozīmē un kā noteikt / reset visus šos?

Hi draugs konfigurācijas biti PIC12F675, Iet uz lapu № 54 (9.pants) no PIC12F675 tehnisko aprakstu. BODEN: Brown-out Noteikt Iespējot bit (4) 1 = BSP pieslēdzams 0 = BOD atspējots WDTE: Sargsuns Taimeris Enable mazliet 1 = WDT pieslēdzams 0 = WDT invalīdiem MCLRE: GP3/MCLR Pin Funkcija Izvēlieties bitu (5) 1 = GP3/MCLR pin funkcija ir MCLR 0 = GP3/MCLR tapa funkcija ir digitālā I / O, MCLR iekšēji piesaistīti VDD Ceru, ka tas ir palīdzēt jums Shyam

Sveiki, Paldies par informāciju ... Es izlasīju šo ... Ja jūs varētu paskaidrot, kas ir nozīme katra & katrs bitiem, tad tas būs ļoti noderīga ...

BODEN: Brown-out Noteikt aktivizējiet bitu (4) 1 = BSP ļāva 0 = BSP atspējots šis bits ir pārejot uz īpašu ķēdi, kas liks jūsu mikrokontrolleru PIC12F675 reset stāvoklī, kad spriegums ir zem līmeņa. Tas ir ļoti noderīgi, lai akumulatoru jauda pieteikumu!. WDTE: Watchdog Timer Enable = WDT pieslēdzams 0 = WDT invalīdiem Watchdog 1 bits ir shēma, kas ir laika un, ja jums nav reset šo taimeri programmatūra, tā būs reset PIC. Tas ir noderīgs programmatūru, kas potenciāli var pakārt pa apli gaida notikumu, kas nekad nāks. MCLRE: GP3/MCLR Pin Funkcija Izvēlieties bitu (5) 1 = GP3/MCLR tapa funkcija ir MCLR 0 = GP3/MCLR tapa funkcija ir digitālā I / O, MCLR iekšēji piesaistīti VDD GP3 pin var konfigurēt kā RESET ievadi vai kā parasti ieeja tikai pin. Es vienmēr izmantot GP3 ​​kā ieejas pin jo ārējā reset ir lielāko daļu laika nav vajadzīgs.

Sveiki PaulHolland, es varētu noteikt konfigurācijas biti tagad ... Liels paldies ...

... GP3 pin var konfigurēt kā RESET ievadi vai kā normālu ievadei pin. Es vienmēr izmantot GP3 ​​kā ieejas pin jo ārējā reset ir lielāko daļu laika nav vajadzīgs
Sveiki PaulHolland, Vai jūs, lūdzu, dalīties ar savu pieredzi par izmantojot MCLR kā ieejas pin?. Es vēlētos izmantot to PIC10F222 un es būtu pateicīgs par jebkādu padomus. Es, izmantojot ICD2 klons programmu, un es esmu jautājums, ja tur varētu būt problēmas ar plānošanu pēc ārējā RESET atslēgt. Vai jums, izmantojot kādu kavēšanās sākumā savu programmu, lai ievadītu programmēšanas režīmā? Paldies jau iepriekš, Don Diego

Čau Jums nepieciešams apskatīt konfigurācijas vārdu, lai uzstādītu to kā ievade, datu apkopojums, ka šīs izmaiņas zvanīt izdarīt tikai laikā plānošanu, un nevis tad, kad programma ir izpildes. Tas ir doc tie atsaucas uz datu lapā

Sveiki Draugs
Es gribētu izmantot to PIC10F222 un es būtu pateicīgs par jebkādu padomus. Es, izmantojot ICD2 klons programmu, un es esmu jautājums, ja tur varētu būt problēmas ar plānošanu pēc ārējā RESET atslēgt.
ja jums ir izmantot ICD2 klons plānošanas mērķiem, jūs nevarat izmantot GP3/MCLR Pin kā ievadi pin. Jo tas pin ir izmantošana par MCLR in ICSP plānošanu. un pēc programmēšanas izdarīts, jūs nevarat mainīt funkciju šo pin. tādēļ, ja jūs vēlaties izmantot šo pin kā GP3, jums ir izmantojis citu Programmētājs līdzīgs PM3 MPLab Device programmētājs. Ceru, ka tas ir palīdzēt jums Shyam

[Quote = Don Diego, 842.050] Čau PaulHolland, Vai jūs, lūdzu, dalīties ar savu pieredzi par izmantojot MCLR kā ieejas pin? Es vēlētos izmantot to PIC10F222 un es būtu pateicīgs par jebkādu padomus. Es, izmantojot ICD2 klons programmu, un es esmu jautājums, ja tur varētu būt problēmas ar plānošanu pēc ārējā RESET atslēgt. Vai jums, izmantojot kādu kavēšanās sākumā savu programmu, lai ievadītu programmēšanas režīmā? Paldies jau iepriekš, Don Diego [/quote] Sveiki Dons, Jūs vienkārši noteikt config vārdu izmantot GP3 ​​kā ievades pin un jūsu aparatūras puses jums ir nepieciešams ieviest rezistoru 10K - 33K starp jums loģika, kas ir braukšanas jūsu GP3 pin. Tagad jūs savienot th GP3 pin parastā ceļā uz jums programmētājs, ICD2, klons ir vai ICD3 / RealICE un jūs vienkārši programma ierīci. Jūs saņemsiet brīdinājumu # 0033, kas jums vajadzētu ignorēt. Es attīstītu šo ceļu jau daudzus gadus, un ražošanas mēs palaist 50,000 vienības / gadā šādā veidā. Nav svarīgi, ko citi stāsta tā vienkārši strādā. Vienīgais, kas nav iespējams, ir ķēdes debugging, bet, ja jūs to pašu mikroshēmu mikroshēmu līnija ar vairāk tapām tas ir pat iespējams. Nav programmatūras izmaiņas ir nepieciešamas. Ja jūsu programmētājs izmanto parasto augstsprieguma programmēšanas režīmā tas strādā, tikai programmēšana ar zemu spriegumu nedarbojas, bet viss ICD2 un klona s izmanto augstsprieguma programmēšanu. sveicieni, PaulHolland

Paldies par atbildi Paul. Es pārbaudīju pārprogrammēšanu ar dažādām MCLR konfigurāciju un nebija nekādu problēmu :)

Paturiet prātā, ka GP3 nav pull-up rezistoru iekšā un nav aizvaru-up diode VCC tāpēc vienmēr pārliecinieties par šo pin spriegums nav lielāks par Vcc pretējā pic stāsies programmēšanas režīmā :)

Paturiet prātā, ka GP3 nav pull-up rezistoru iekšā un nav aizvaru-up diode VCC tāpēc vienmēr pārliecinieties par šo pin spriegums nav lielāks par Vcc pretējā pic stāsies plānošanu režīms :)
Laba punkts par šo spriegumu. Es nezināju, ka. Man ir ārējais pull-up rezistoru un manā projektu GP3 tiek izmantota tikai, lai lasītu stāvokli slēdzis, kas ir shorting uz zemes.

Sveiki, Vai kāds man palīdzēt programmu, lai flash divas gaismas diodes alternatively.I 'm, izmantojot PIC12F675. 90 Mirgo minūtē. izmantojot CCS compiler.Thank jums iepriekš.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back