N
nirmala h
Guest
Var kāds paskaidrot konfigurācijas biti PIC Microcontroller (PIC 12F675)? Ex: Boden, WDT, MCLRE utt. ko tas nozīmē un kā noteikt / reset visus šos?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sveiki PaulHolland, Vai jūs, lūdzu, dalīties ar savu pieredzi par izmantojot MCLR kā ieejas pin?. Es vēlētos izmantot to PIC10F222 un es būtu pateicīgs par jebkādu padomus. Es, izmantojot ICD2 klons programmu, un es esmu jautājums, ja tur varētu būt problēmas ar plānošanu pēc ārējā RESET atslēgt. Vai jums, izmantojot kādu kavēšanās sākumā savu programmu, lai ievadītu programmēšanas režīmā? Paldies jau iepriekš, Don Diego... GP3 pin var konfigurēt kā RESET ievadi vai kā normālu ievadei pin. Es vienmēr izmantot GP3 kā ieejas pin jo ārējā reset ir lielāko daļu laika nav vajadzīgs
ja jums ir izmantot ICD2 klons plānošanas mērķiem, jūs nevarat izmantot GP3/MCLR Pin kā ievadi pin. Jo tas pin ir izmantošana par MCLR in ICSP plānošanu. un pēc programmēšanas izdarīts, jūs nevarat mainīt funkciju šo pin. tādēļ, ja jūs vēlaties izmantot šo pin kā GP3, jums ir izmantojis citu Programmētājs līdzīgs PM3 MPLab Device programmētājs. Ceru, ka tas ir palīdzēt jums ShyamEs gribētu izmantot to PIC10F222 un es būtu pateicīgs par jebkādu padomus. Es, izmantojot ICD2 klons programmu, un es esmu jautājums, ja tur varētu būt problēmas ar plānošanu pēc ārējā RESET atslēgt.
Laba punkts par šo spriegumu. Es nezināju, ka. Man ir ārējais pull-up rezistoru un manā projektu GP3 tiek izmantota tikai, lai lasītu stāvokli slēdzis, kas ir shorting uz zemes.Paturiet prātā, ka GP3 nav pull-up rezistoru iekšā un nav aizvaru-up diode VCC tāpēc vienmēr pārliecinieties par šo pin spriegums nav lielāks par Vcc pretējā pic stāsies plānošanu režīms