PIC kontrolieris + Bluetooth / Zigbee

B

brew

Guest
mans projekts ir bezvadu tastatūra. jūs varat man palīdzēt ar to, kas mikrokontrolleru lietošanā? un arī ja tas ir labāk izmantot Bluetooth vai ZigBee nosūtīt datus bez vadiem. enerģijas patēriņš ir ļoti svarīgi, kas nozīmē mazāku strāvas patēriņu, labāk. paldies jau iepriekš :) EDIT: Es kļūdaini uzklikšķināt uz "Atzīmēt kā atrisināt" pogu, piedodiet. :)

Bluetooth patērē vairāk enerģijas, un var būt iemesls uztraukties nepārtrauktas darbības laikā uz stundu gether .. Tātad attiecībā uz enerģijas patēriņu es vēlētos Zigbee lai vairāk piemērota nekā bluetooth .... Jūs varētu izmantot jebkuru kontrolieris šajā jautājumā savam projektam

Bluetooth patērē vairāk enerģijas, un var būt iemesls uztraukties nepārtrauktas darbības laikā, lai stundas līdz gether .. Tātad attiecībā uz enerģijas patēriņu es vēlētos Zigbee lai vairāk piemērota nekā bluetooth .... Jūs varētu izmantot jebkuru kontrolieris šajā jautājumā, lai Jūsu projekts
paldies. Kā es varu konfigurēt ZigBee, ko īpašu ZigBee lietošanā? tas ir tikai mans 1. sastapšanās ZigBee, es nezinu, kā tā darbojas.

ja tas ir atrisināts, tad, lūdzu dalīties informācijā, lai tā varētu būt noderīga citiem šeit ............ :)

Jūs varētu izmantot autonomos ZigBee ierīci un sazināties ar to, izmantojot seriālo līnijas, piemēram XBee 802.15.4 OEM RF Modules - Fotoaparāti International [/url] Jūs varētu izmantot ZigBee steku, kuru piegādā mikrokontrolleru ražotājs, piemēram, Microchip ZigBee steku šajās dienās Es bieži izmantot MiWi kas ir vienkāršāka protokols par ZigBee lai taupītu enerģiju jūs varat piegādāt bezvadu ierīci, izmantojot MOS FET kas ļauj mikrokontrolleru, lai izslēgtu ierīci, kad tas netiek izmantots

es noklikšķinājuši iezīmētu "kā atrisināt" pogu pa mistake.sorry [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 17:36 --- ------- Iepriekšējais amats bija 16:03 ---------- [/SIZE] [/COLOR]
jūs varētu izmantot autonomos ZigBee ierīci un sazināties ar tas caur seriālo līnijas, piemēram XBee 802.15.4 OEM RF Modules - Fotoaparāti International [/url] Jūs varētu izmantot ZigBee steku, kuru piegādā mikrokontrolleru ražotājs, piemēram, Microchip ZigBee steku šajās dienās Es bieži izmantot MiWi kas ir vienkāršāka protokols par ZigBee lai taupītu enerģiju jūs varat piegādāt bezvadu ierīci, izmantojot MOS FET kas ļauj mikrokontrolleru, lai izslēgtu ierīci, kad tā netiek izmantota
Kā es varu savienot kontrolierim ZigBee moduļu ka esat ievietojis? paldies

izmantojot XBee jūs varat savienot to ar UART TX un RX līnijas un nosūtīt komandas, lai tā varētu kontrolēt ierīci mikroshēmu s Zigbee ieskatieties pieteikuma piezīmes par viņu mājas lapā

izmantojot XBee jūs varat savienot to ar UART TX un RX līnijas un nosūtīt komandas, lai tā varētu kontrolēt ierīci mikroshēmu s Zigbee ieskatieties pieteikuma piezīmes par viņu mājas lapā
labi. thanks.another jautājums, ir RF uztvērējs labāks? izteiksmē elektroenerģijas patēriņu. arī, tas ir grūtāk īstenot to izmanto?

xbee ir mazāks enerģijas patēriņš, salīdzinot ar RF uztvērēju .... un tās nav grūti īstenot ....

xbee ir mazāks enerģijas patēriņš, salīdzinot ar RF uztvērēju .... un tās nav grūti īstenot
.... es nezinu, ko īpašu ZigBee izmantot. un ZigBee moduļus, kas man izmaksās daudz. : (

ieskatieties šiem pārdevējiem [url = http://www.nskelectronics.in] NSKELECTRONICS [/url] [url = http://www.sunrom.com] Sunrom tehnoloģijas, Jūsu Avots Attīstības [/url]

Tā izskatās vienkāršāku ir Izveidotās projektu risinājums no PIC .. var izmantot, bet es neizmantoja to jebkurā laikā .. bet izskatās stabils dizains projektiem

strāvas patēriņš ir vēl vairāk nekā ZigBee moduļu ja tas darbojas uz baterijas jaudas parametrs būs problēma RF ...
problēma man ir ar ZigBee ir tas, ka es varu " t atrast zemu izmaksu vienu. un es nezinu, kā lietot zigbee.what jūs ieteiktu. Paldies jau iepriekš :)

ZigBee ir sarežģīts un moduļi mēdz būt dārgi (viens no iemesliem kāpēc mēs pametusi to izmanto). Ir apskatīt mikroshēmu s MiWi kas ir vienkāršāka alternatīva izmantojot līdzīgus protokolus

Zigbee ir sarežģīts un moduļi mēdz būt dārgi (viens no iemesliem kāpēc mēs pametusi to izmanto). Ir apskatīt mikroshēmu s MiWi kas ir vienkāršāka alternatīva izmantojot līdzīgus protokolus ja tas ir gadījums kungs, tas ir labāk izmantot RF vai Bluetooth nekā Zigbee jo zems elektroenerģijas patēriņš un zemas izmaksas ir apsvērumi?

I dont zināt, ko tu jautā par risinājumu,,.,,,,,,,,,, Bet tas atkarīgs no jūsu BOM un izmaksām. Gan mazjaudas un zaudēja izmaksas nevar viegli sasniegt ... ja jums ir nepieciešama gan tad iet RF Transceiver IC ar mikročipu ..........

I dont zināt, ko tu jautā par risinājumu,,,,,,,,,,,, bet tas atkarīgs no jūsu BOM un izmaksas.. Gan mazjaudas un zaudēja izmaksas nevar viegli sasniegt ... ja jums ir nepieciešama gan tad iet RF Transceiver IC ar mikročipu ..........
Paldies sir.the problēma ar rfPIC12F675K ir, ka tas nav uztvērēja iespējas. tas īpašu raidītāju. Es nezinu, ko izmantot kā uztvērēju šim.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back