PIC I / O Expansion

A

at

Guest
Vai kāds sarakstā pieejamās iespējas, lai paplašinātu Ieguldījumi / outputs par PIC mikrokontrolleru ar dažiem explaination un, ja iespējams, atsauces interneta lapas?Es sāktu ar to, ko es zinu:

Rezultāts:
74HC595: Tas ir Seriālās paralēliem mikroshēmas.Tas saņem sērijas datiem no mikrokontrolleru un maiņu, izmantojot pulksteni, lai outputs 8 biti ir pašā laikā.Tas paredz, ka 3 pins no mikrokontrolleru (kārtas DATU PIN,
pulksteni PIN, aizšaujamais ALL PIN un var izvadīt 8 pins.
Vēl vairāk, daudzas 74HC595 mikroshēmas var cascaded pat vairāk rezultātus.

I ˛ C autobusu, visu iespējamo mikroshēmas available ......
Es reiz konstatējusi app piezīme par Atmel vietu ar I / O Expander, LCD, tastatūras, E ˛ PROM, visi uz diviem pins no LC

Partija koda atrast tīmeklī par to, kā īstenot I ˛ C autobusu.

Čau.Varat izmantot mikroshēmu's i / o expanders (I2C, SPI).
\ http://www.microchip.com/ParamChartSearch/chart.aspx?mid=11&lang=en&branchID=11034

Ar laba vēlējumiem.

Es domāju, ka atšķiras jūsu izvēle ir ok šiem sipo reg ir ļoti ātri un maiņu datus līdz pat 100MHz CLK ātrumu, tāpēc es domāju, ka tā ir labākais veids, kā iztērēt uc pins im arī izmantot šo mikroshēmu ostas expention

Čau,
or MCP23017
, that are a 16-bit input/output port expander.

Varat izmantot MCP23S17
vai MCP23017,
ka ir 16-bit ieejas / izejas ports Expander.Them ir pārtraukt produkcijas too.

Par MCP23017 ir I2C interface, un MCP23S17 ir SPI interfeisu.

Ceru, ka tas palīdz.

Sveicieni.

Man ir problēma, bet rakstiski MPLAB bet izmantojot mikroc i got izlaides bcoz ļoti funkcijas ir inbuilt in mikroc.Palīdziet man rakstīt MPLAB par MCP23S17 ar PIC16F877A.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back