pic c kods kvadrātveida viļņu ģenerators

M

mohannad100

Guest
Man vajag izstrādāt 11.0592Mhz kvadrātveida viļņu ģenerators
Man ir vajadzīga palīdzība, kas
thanks.

RFID lietojumiem?

Varbūt gredzenu oscilators ir piemērots Jums.

do u ir nepieciešams straujš exectly šo pašu frekvenci, kāpēc u mēģināt kristāla pulksteņa oscilators, tas ir gandrīz 11,059 MHz, izbraukšana jebkurš oscillaotr kā colpit vai hartly, vai jebkurš, kas u var viegli

FVM u donot zināt kaut ko tik vienkārši klausīties

Jūs pamanīsiet, ka es vispār mēģināt palīdzēt.Es arī ļoti specifisku priekšlikumu par jūsu jautājumu (citā diegus), lai gan man bija guessing zināmā mērā.Bet kā jūs sāka sūdzēties par citiem ieguldījumiem, man jāatzīstas, ka es dažreiz saņemt sajukums par neskaidri jautājumi.

Good luck!

11.0592MHz parasti izmanto mikrokontrolleru sistēmām vai citām sistēmām, kas ir UART paziņojumu.Šis biežums barošanas bodu likme ģenerators, ļauj bodu paaudze ar 0% kļūda.

Tirgū ir daudz 11.0592MHz kvarca kristāliem - tā ir "standarta" biežums.Tikai dizains kvarca oscilators seko buferi vārtiem ar HCMOS / TTL mikroshēmas un jūs iegūsiet kvadrātveida signālu.Ja jūs IC dizains izmantot vienkāršu CMOS invertoru neobjektīvus šajā lineārā reģionā rezistors līdzās kristāla.

Jums jābūt vismaz cienīgu attieksmi, atbildot uz pieredzējušiem un noderīgi lietotājiem forums!

Ja jums ir nepieciešams ļoti tīrs 11.5Mhz kvadrātveida pulss, tad viens veids, kā izmantot Direct Digital Frekvenču sintezators ... digitālo versiju VCO ...
normālā pieteikumus ar ne daudz precicion ... Jūs varat izmantot kristāla oscilatoru kopā ar dažām oscilatoru circuit ... vai kāda augstu apgriezties likme apamp jo astable multivibrator konfigurācijā.

Sveiki

u var izmantot MAX038 ... skatīt datu lapu par MAXIM-IC.com!Pievienots pēc 2 minūtēm:Sveiki

Jūs varat izmantot MAX038 ...no Maxim-ic.com.skatīt datesheet!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back