PIC 40pin ZIF Programmētājs palīdzību

P

Picstudent

Guest
Es meklēju pic programmētājs ar vienoto 40PIN ZIF, kas var programmai daudz dažādas bildes. Lūdzu guide man ar informāciju. Es esmu redzējis programmētājs ar borta 12C508, kas tur kontrolpaketi programmatūra programmer.Looking kaut ko līdzīgu that.Please palīdzēt!

Hi Picstudent, man ir, ko jūs par to meklēšanu, bet izmanto PIC16C628 borta Šovakar es pm jums. Bye

Sveiki Sphinx, jūs varat dalīties ar šo programmētājs shēmas un Soft jūs minējāt? Paldies, GAM

Sveiki Sphinx, ja tas ir iespējams, es vēlētos, lai būtu shēmas un programmatūru. Paldies, ka 777 *

Hi, kaut kādu iemeslu dēļ es nevaru publicēt to šeit. Sorry Mēģiniet PM man. Bye

Hi Picstudent, vai jūs vēlaties veidot vienu vai nopirkt vienu? Real vispārējo DIY pic progs nav tik viegli atrast, jūs parasti atrast tikai sērijas progs vai tikai-16C54 ģimenes paralēli PROG, nekad 17C paralēli progs Ja jūs vēlaties veidot patiesi universālu pic programmētājs jums vajadzētu mēģināt picstart + klons ( meklēt edaboard) vai pirkt piKprog + līdzīgu ierīci (# 200 €) hxxp: / / www.elnec.com

Hi, tnx everybody, Es meklēju celtniecības programmētājs mani pašu, nevis pērk vienu. Pašlaik man ir ar 16F628 borta dizaina sūtīt man Sphinix. Plāno būvēt, ka viens. Tajā pašā laikā meklējot nelielu 12c508 borta programmētājs arī. Kas par kaut ko sauc par Universal programmētājiem? Spēj apstrādāt bildes, Atmels, Avrs utt. Ponyprog izmanto vairākas DIP sockets.I meklēju vienu ar ZIF ligzdu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back