PIC 16F84A Crystal Dont darbojas?

W

wolf12

Guest
Esmu bijis, izmantojot RC ķēdēm kā ossilator konfigurācija 16f84a. Viņi strādā labi. Bet tagad, kad es cenšos izmantot 4MHz vai 10MHz kristāla, tā doesn't darbu, pat mirgot LED programmu. Vai man ir kaut ko mainīt programmā, mainot oscilator konfigurāciju? (Assembly lietotā valoda)

Vai jūs zināt oscilatoru saistīto konfigurācijas bitiem ("drošinātāji")? Jums ir mainīt noklusējuma RC ar XT oscilators konfigurāciju, kurā FOSC1 uz '0 '.

Vai jūs zināt oscilatoru saistīto konfigurācija biti ("drošinātāji")? Jums ir mainīt noklusējuma RC ar XT oscilators konfigurāciju, kurā FOSC1 uz '0 '
Nē, es nezināju, jūs to 0 bankas vai 1?. BCF FOSC1 darbus? Es izlasīju datu lapu, un tas stāsta par 2007h reģistrā.

kas cits, ja u izmanto MPLAB IDE u var noteikt config bitiem atsevišķi unchecking variants "konfigurācijas biti noteikts kods", kas oscilators uz "HS" tipa .. ceru, ka tas darbojas

Tās konfigurācija drošinātāju, nevis failu reģistru. Jums ir noteikt to plānošanas posmā, to nevar mainīt saskaņā ar programmas vadības, ja jūs tas crash procesoru! Varat iestatīt arī manuāli vai iegultu konfigurāciju HEX failu, ja jūsu montētājs ļauj jums darīt. Lielākā daļa programmu aparatūras pārbaudi, lai redzētu, vai konfigurācija tiek glabāta HEX failu un, ja tā uzskata to noteiks konfigurācija jums. Par 4MHz jūs varat izmantot vai nu XT vai HS režīmā, 10MHZ izmantot tikai HS režīmā. Vienīgā atšķirība starp XT un HS veidiem ir iegūt iekšējā oscilators, ir plaša pārklāšanās zonu ap 4MHz kurā abi strādās tikpat labi. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back