PIC 16F72 Pamatojoties Home UPS PIC Source prasīto kodu

J

jamil_tech

Guest
Dear Friend, es esmu PIC 16F72 balstītas mājas UPS PCB. Bet man ir nepieciešams tagad PIC 16F72 mikro kontrolieris pilnus pirmkodus ķēdes un LCD par šo pievienoto attēlu ķēdē. Ja kāds ir tās pilnīga tehnoloģiju un avota kodu, lūdzu, sazinieties ar mani. Es maksāt par to. Paldies Jamil

Cienījamie Jamil sb, šeit mēs esam iepirkuma pilnīgu PCB ar programmēta PIC16F72 ic. Šis PCBA veida, sastāv no aprīkojumā, 1-pilnīgs pārslēgtos sistēma ar Releji uc, lai saglabātu elektroenerģijas atteices un barošanas restore.which ir būtiska UPS. 2-oscilatoru produkciju vadīt half bridge FETs. 3-cut off lādētājam, kad baterija sasniedz savu max volti (14,4 volti). 4-laikā, UPS režīmā zemu bat brīdinājuma un izslēgt. 5-pārslodzes aizsardzību laikā, UPS mode.to aizsargātu FETs. 6-baterijas stāvokļa monitors ar 5 LED laikā uzlādes režīmā šie 5 LED mirgo tāpat kā jūs varat redzēt nokia šūnu fona screen.when mēs maksa nokia mobilo tālruni. ja jums ir nepieciešams tikai PIC16F72 vai pilnīgu PCBA. Es varu sūtīt jums. Asif Muhammad Man ir PIC 16F72 balstītas mājas UPS PCB. Bet man ir nepieciešams tagad PIC 16F72 mikro kontrolieris pilnus pirmkodus ķēdes un LCD par šo pievienoto attēlu ķēdē. Ja kāds ir tās pilnīga tehnoloģiju un avota kodu, lūdzu, sazinieties ar mani. Es maksāt par to. Paldies Jamil [/quote] [/img] [/code] [/quote]

Man ir pilnīga PCB un 16f72 UPS ar hex kodu Design. Mans vārds ir Aleem u varat sazināties ar mani uz 9738103133.

I Have Complete PCB un 16f72 UPS ar hex kodu Design. Mans vārds ir Aleem u varat sazināties ar mani 9738103133
. =================================== ===================== Cienījamie Aleem, kā sala mu alay kum, man vajag PIC 16F72 Pamatojoties Home UPS PIC Source Code + PCB ar LCD displeju shematisks, no Bangladešas es , tad kā es varu varētu colect to?

Es cenšos, lai sazinātos ar Jums vairākas reizes pirms tam. Bet neizdevās. Vai u PLZ tel man, kā es varu gate šo projektu Thanks Firoz
Man ir pilnīgs dizains, lūdzu, sazinieties ar harimelath@gmail.com dizaina un tehnoloģiju ietvert HEX vai avota paldies Hari

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back