Photodiode pastiprinātāja problēma

M

Miltaridis

Guest
] Es lietoju pin fotodiodes bpw24r kopā ar op amp ada4817 vadu, kā transimpedance pastiprinātāju. Ar nobīdes diode pie 5V mans lapas dod man kapacitātes 3,8 pf, kas apvienojumā ar atgriezeniskās saites rezistors par 75k ar pārējo ķēdes dotu man joslas pie 20MHz par. Mana photodiode datu lapu arī, ka fotodiodes un kas ir strāvas noplūde ir aptuveni 2-10nA. Tāpēc es pieņemu, ka šis pašreizējais varētu paplašināt, atgriezeniskās saites rezistors, un es varētu saņemt par 750μV kompensēt noplūdes dēļ current.Moreover nobīdes pašreizējā ir Pico diapazonā, lai tā nedrīkst radīt kompensēt too. Kad es nosūtīt izlases Manchester modulētā pie 2MHz signāla i get signālu ar mazliet izkropļots mazliet, bet ar lielu nobīdi apmēram 200mV un manu singal pie 800mv PTP. Te ir mana shematisks. [Url = http://images.elektroda.net/37_1307661478.png]
37_1307661478_thumb.png
[/url] Vai kāds norādīt avotu šajā trokšņa ? thx iepriekš

Kompensēt netiks uzskatīti kā troksnis. Var es vienkārši nesaprotu jūsu signālu aprakstu. Transimpedance pastiprinātāju ar GHz pastiprinātāju un nav atgriezeniskās saites kapacitātes nevar izraisīt stabilu darbību, tomēr.

Nu i am izmantojot nomaldījies kapacitātes no rezistors, kas ir apmēram 0.2pf novērst troksni iegūt sasniedzis maksimumu. Ar nobīdi es domāju, ka mans signāls, kas nāk ar apvērstām veidā paplašina form-200mV līdz 800mv un es varētu gaidīt, ka tā svārstās no 0mv līdz 600mv. Paldies par ātru atbildi

Nu i am izmantojot nomaldījies kapacitātes no rezistors, kas ir apmēram 0.2pf novērst troksni iegūt sasniedzot
Tātad tā ir diezgan liela pretestība paketi..
es būtu gaidīt, ka tas svārstās no 0mv līdz 600mv.
Es arī no pirmā acu uzmetiena. Varbūt tas ir saistīts ar fotodiode uzvedību? Ja vēlētos, lai pastiprinātāju impulsa atbilde par optisko impulsa ilgstošākas. Starp citu, ja jūs izmantojat 10:01 osciloskopa zonde, vai esat pārliecināts par to ka tā ir pareizā frekvence kompensāciju?

Tas varētu būt lietderīgi samazināt jūsu atsauksmes rezistors vērtība un redzēt, kas notiek. Arī šie mākslīgi vai praktiskos rezultātus? Ar 75k atsauksmes vispārējo darbību būs pārāk lēns, lai 2MHz kvadrātveida vilnis signālu es domāju. Jūs nevarat paļauties uz nomaldījies kapacitātes kompensāciju. Arī to, kas ir par osciloskopa esat zondēšanas ar (pieņemot, ka jūs esat uzcēluši to) ātruma? Augstas frekvences svārstību bieži izskatās DC kompensēt uz lēnas osciloskopa. Keith.

Nu es mēģināju samazināt atgriezeniskās saites rezistors got uzlabojusies, joslas platumu, bet joprojām tāda pati kompensēt problēmu. Izmantojot lielu kompensāciju capacitator liek ieraut frekvences ierobežot joslas platumu. Still, es mēģināju liekot ļoti lielu kompensāciju capacitator un i got tikai kompensēt ..? Mana oscilloscope ir 100MHZ, bet i dont domāju, ka tā svārstības, jo liela kompensācija capacitator būtu nogalinājis to. Frequency compnsetaion sorry, bet man nav zināšanu par šo Paldies par jūsu laiku

Noņemt fotodiode un redzēt, ja kompensēt iet. Vai tā pilnīgā tumsā? Vai tas ir savienots pareizi otrādi (diez vai būs nepareiza citādi rezultāti būtu daudz sliktāk). Keith

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 11:18 ---------- Previous post bija 11:16 ---- ------</span></span>
Starp citu, es nebūtu garantijas, ka lielas kompensācijas kondensators novērstu svārstības, atkarībā no jūsu PCB izkārtojumu un kondensatora vērtībām un veidiem. Vai tas uz PCB ar labu zemes plakni un labi atsaistīts? Keith

Es domāju, ka tā signālu saistīti, jo, ja i dont mērķa gaismu i nesaņems kompensēt .. Par zemes plakni un atbalsta atsaistīšana i darīts manas vislabāk es neesmu nekāda veida eksperta tikai universitātes students, paldies par jūsu laiku [COLOR = "Silver" ] [SIZE = 1 ]---------- Post added at 14:02 ---------- Previous post bija 13:37 ----------[ / SIZE] [/color] Nu got dīvaini, pavediens, ar strāvas padevi op amp izbraukšanas, dod aptuveni 200 mv ...

Frequency compnsetaion sorry, bet man nav zināšanu par šo
Mans jautājums attiecas tikai, ja izmantojat sprieguma daivings (parasti 10:01) zondi. Šajā gadījumā, attiecas uz jūsu osciloskopa rokasgrāmatu, lielākā daļa osciloskopi ir tests izeja zonde kompensāciju. Mana vēlamā oscilloscope sakarā ir 450 ohm sērija rezistors pie pastiprinātāja izejas, 50 ohm kabeli un 50 omi izbeigšanas osciloskopa. Jūs varat būt pārliecināti, lai saņemtu dzīvokli frekvences līdz GHz un nav zonde kompensāciju kļūdas. Es arī vēlos atcerēties manu ierosinājumu pārbaudīt impulsa reakcijas ilgākā laika periodā. Pēc izņemšanas diode, kā Keith ierosināts, jums būtu nepieciešams, lai pāris signālu ģenerators ar pastiprinātāju, vēlams, izmantojot rezistoru. Vai veic šo mērījumu ar diode vietā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back