perl kods palaist Allegro

P

prasguy

Guest
Hi all, Lūdzu, ļaujiet man zināt, vai PERL kodu var darbināt 14,2 Allegro, un veidu, kā palaist to. Ja kādam ir paraugs perl skripts, un procedūra, lai palaistu Allegro, būšu pateicīgs. Paldies jau iepriekš

Hi prasguy, es neesmu informēts par Perl skriptu palaist Allegro. Allegro ir spēcīgs "prasmi" skriptu spējas. Ar Skill lietotāji var palaist daudzas noderīgas komandas Allegro. Ir konsultācijas par to, un pastāv Yahoo prasme skolā lietotāju grupu arī. Turklāt jūs varat lejupielādēt dažas skriptu no sourcelink. Regards, M

Paldies Majnoon. Jā, Allegro ir ļoti spēj darboties iemaņas skripti. Bet tajā pašā laikā, u var atrast perl5 vai augstāku versiju instalācija ir nāk kopā ar kadence Allegro, tas nozīmē, ka allegro atbalsta perl. 'M labi? Tāpat cenšos, lai uzzinātu dažas programmēšanas valoda, kas sniedz atbalstu manu PCB Layout. Tā konstatēja, ka Perl skripts ir gud, lai sāktu savu karjeru programmēšanā pusē. Lūdzu, ļaujiet man zināt visu ur ierosinājumu, vai "m uz pareizā ceļa. -Prasguy

Jums ir pareizi Perl tagad ir nosūtīti kā daļa no Cadence montāžas. Man teica tā strādāja versijā 14x tikai uz UNIX nav logiem. Personīgi es joprojām esmu cenšas mācīties, kā rakstīt prasme kodiem. Nevar iedomāties, izmantojot Allegro bez iemaņas kom. Regards, M

Hi Perl vai jebkuru skriptu / programmu langauge var izmantot, lai radītu skripta failu un palaist pašu skriptu failu Allegro konsole Tux

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back