D
dnarenderreddy
Guest
Hi all, Es gribu, lai aprēķinātu rezultātu vārda
ah = (diapazons * skaits * 10 * izšķirtspēja) / (3600 * 1000);
un vēlāk pievienot to iepriekšējo vērtību tā
ahfinal = ahfinal ah;
to explain what i want actually is: count is the count of pulses on timer/counter , now these pulses are caliberated as
Īsi
paskaidrot, ko es gribu tiešām ir: skaits ir skaits impulsu ar taimeri / skaitītāju tagad šie impulsi ir caliberated kā
diapazons ------> 1000 impulsiem
xxxx -------> skaits pākšaugi
Tagad šie ir cailberated vienā stundā
tik ah = xxxx/3600;
. next the final result should be integrated( i mean added to its previous value ahfinal = ahfinal ah)
Tagad man ir nepieciešams izšķirtspēju (1 vai 2 vai 3 zīmēm aiz komata atkarībā no mainīgā rezolūciju.
nākamais galīgais rezultāts būtu jāiekļauj (i nozīmē pievieno savu iepriekšējo vērtību ahfinal = ahfinal ah)šeit
diapazonā (25, 75100)
rezolūciju (1, 2, 3)
skaits (daži purvs skaits uzņemties ap 1000).
i dont zinām, kā tikt galā ar peldošā punkta vērtības mikrokontrolleru programmēšanu.var kāds man palīdzēt
paldies jau iepriekš
narender
ah = (diapazons * skaits * 10 * izšķirtspēja) / (3600 * 1000);
un vēlāk pievienot to iepriekšējo vērtību tā
ahfinal = ahfinal ah;
to explain what i want actually is: count is the count of pulses on timer/counter , now these pulses are caliberated as
Īsi
paskaidrot, ko es gribu tiešām ir: skaits ir skaits impulsu ar taimeri / skaitītāju tagad šie impulsi ir caliberated kā
diapazons ------> 1000 impulsiem
xxxx -------> skaits pākšaugi
Tagad šie ir cailberated vienā stundā
tik ah = xxxx/3600;
. next the final result should be integrated( i mean added to its previous value ahfinal = ahfinal ah)
Tagad man ir nepieciešams izšķirtspēju (1 vai 2 vai 3 zīmēm aiz komata atkarībā no mainīgā rezolūciju.
nākamais galīgais rezultāts būtu jāiekļauj (i nozīmē pievieno savu iepriekšējo vērtību ahfinal = ahfinal ah)šeit
diapazonā (25, 75100)
rezolūciju (1, 2, 3)
skaits (daži purvs skaits uzņemties ap 1000).
i dont zinām, kā tikt galā ar peldošā punkta vērtības mikrokontrolleru programmēšanu.var kāds man palīdzēt
paldies jau iepriekš
narender