PCIexpress: Kas ir "pieprasījums" un "complet

V

vahidkh6222

Guest
Nezinu vai tā ir ikviena cilvēka problēma, vai tikai mine ...I can't get terminoloģija viegli oficiālā specifikācija PCI un PCIe.kāpēc viņi ņem tik grūti?!

Tas bija 2 stundas, ka es prasu exat meanng par "pieprasījums" un "complet" in PCIex spec.un vēl es nevaru saņemt to.help me please.i am slikti iesācējs.

Nav sopecific signāli, piemēram, pieprasīt pilnīgu vai / pabeigšanas PCIE.Tie ir pakešu tipiem.
Pieprasījumi:
Tie var būt mem_read, config_rd, io_rd pieprasījumiem saknes sarežģīti vai mem_rd / config_rd pieprasījumiem beigu punktu.Beigas:
Kad lasīt pieprasījuma jebkura veida saņemta teikt mem_rd, ierīce, kas saņem šo pieprasījumu atbild ar completion_type paketi.

Tas ir ļoti īss izskaidrojums, par lielisko aprakstu PCIE protokols attiecas uz Mindshare PCIE grāmatu.Tās pieejamas šajā foruma EAA Grāmatas upload / download sadaļā.

Ja es nedabūju savu jautājumu tiesības un tas nav atbilde meklējāt, do let me know ...

HTH,
B

jā, lūdzu!
cik es sapratu, pabeigšanas paciņas, somthing, piemēram, "Es neesmu darba" ziņa vai handshaking ... tas ir?bet es atradu šo definīciju XILINX vārdnīca: "Packet izmanto, lai izbeigtu vai daļēji pārtraukt darījumu secību." un i dont get nozīmi.kāpēc tas specs tik sarežģīta?!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back