PCB maršrutēšanu, Thermal Relief v biezā dziesmu par energoapgādes

D

Dunn

Guest
PCB maršrutēšana jautājumu

Strāvas padeves (PCB tips) pieprasa, lai virza (apmēram 30V DC 5A produkciju).

Kā pašreizējā ir augsts Es domāju man vajadzētu izmantot biezā Track (līdz izejas).

Ja es biezu dziesmu (daudz vara) Es prasīs "Thermal Relief" par spilventiņu, lai elektroenerģijas padeves.

Ja es izmantot siltuma Relief PCB vara apkārt ir samazināta tik strāvas spējas tagad ir zems.

So do I use Siltuma Relief, vai ne?

Paldies par visu sniegta palīdzība (un pat ja neviens ir dota paldies, ka veltījāt laiku, lai izlasītu šo ziņu).

Augsto tekošā ------> biezā dziesmu ------> Izvairieties no termiskās atvieglojumus, cik vien iespējams.Veikt visus savienojumus cietos.Ja jums ir izmantot siltuma atvieglojums, kopsummu runāja platumam vajadzētu apstiprināt nepieciešamos izsekot platumu.

Par 5A / 1oz kuģa, lietošanas 300mil par iekšējās un 150mil uz ārējiem slāņiem
Par 5A / 2oz kuģa, lietošanas 150mil par iekšējās un 60mil par ārējiem slāņiem

Es ceru, ka tas palīdz.

bimbla.

Hi Dunn,
Parasti es drīkstu un PCB ar Hi brīža (5A līdz 13A), es nedomāju izmantot Termiskā Relief
par detaļas pins (Savienotāji, Releji ....)
Par ražošanu (30,000 ~ PZ gadā) es redzēt, ka tapas howhever bija labas lodēšanas.

mkbs

Paldies par jūsu komentārus.

Ok, visi saprot par NAV lietot Termiskā Relief.

Kā tiek nodrošināts, ka sastāvdaļa (High pašreizējais - skatīt iepriekš post) netiks get bojātas lodēšanas procesā?

(Tas ir, siltums tiek piemērota spilventiņu, vara vada siltumu prom (jo nekādu termisko Relief) vairāk siltums tiek piemērota, un sastāvdaļu izpaužas bojāti sakarā ar pārmērīga karstuma)?

Paldies jau iepriekš.

Nepieciešamo izsekot platums un vara biezumu var noteikt, ņemot pretestības zaudējumus kontā un arī redzēt, cik daudz temperatūras paaugstināšanās būs.Ir vairāki nomograms pieejami internetā.

Jūs varat arī vēlas uzskatīt CAD programmatūru, kas atbalsta spilveni ar vairāku urbi (pārklājumu) ar caurumu.

Tas ir diezgan kopējā redzēt augsto tekošā dizainparaugus, izmantojot plašu pēdas un bieza vara, bet kur thru-caurums VIaS sastāv no viena cauruma.

Viens CAD-programmatūra, kas es zinu, ka var noteikt vairāku caurumu spilventiņi ir Cadence Allegro.Šis produkts ir pieejams arī sava veida "Lite" (?) Versija kā "PCB Editor" ir zemas izmaksas versija.

(Ir jābūt citiem, protams, un man nav nekādā veidā apgalvo, ka Allegro ir tikai viens)

Pretējā CAD inženieris būs vieta vairākām VIaS manuāli ....

http://www.diptrace.com/ ir pieejama freeware versija (250 pin robeža), un atbalsta vairākas kārtas, schamatic uztveršanas un auto maršruts ir.) Var Cu ielej, kas ir daļa viens no tīkliem.

Tomēr tas ir autobuss, lai uzskaitītu reklāmguvumus nerada dziesmas vienāda garuma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back