[PCB] [Layout Projektēšana]

D

dilip.dmn

Guest
Man ir bijusi iespēja pabeigt Circuit projektēšana daļa manu project.I ir arī ieguva produkciju būvniecības ķēdes ar breadboard. Tagad es gribu, lai būtu šīs lietas darīts pašu, kas kuģa. Man ir bijis meklējot internetā norādījumus, bet nekas nav līdz šim palīdzējis man. Ko es gribēju zināt, ir 1.Is iespēju mums, lai veidotu vienu mājās visu mūsu-self. 2. kas ir projekta instrumentu, ka mēs pieprasām. 3. Pēc projektēšana ķēde, kas ir procedūra, kam tas pamatā plakēts

jūs varat darīt, ka mājās, izmantojot jebkuru novērtējuma instrumentu, piemēram, ORCAD, ALTIUM ..

jūs varat darīt, ka mājās, izmantojot jebkuru novērtējuma instrumentu, piemēram, ORCAD, ALTIUM ..
, kas tiks projektēšana daļa tiesības? Kā par padarot pēc projektēšanas?

jums nozīmē PCB izstrādes procesu, jūs varat google DIY PCB, jūs atradīsiet daudz rakstu. Piemēram [url = http://www.turbokeu.com/myprojects/pcb.htm] DIY PCB ražošana [/url] Alex

Jums ir jāsazinās ar kādu PCB ražotājs ražošana, jūsu PCB. parasto mazo kuģa var izdarīt mājās tikai .., ka procedūra, jūs saņemsiet Google ..

Jūs varētu izpētīt ExpressPCB, ja jums ir vienkāršas konstrukcijas, kas strādās uz dažām kārtām FR4. Viņi izmanto patentētu programmu, kas ir brīvi lejupielādēt un izmantot, un tas veido saskarsmi tieši ar savu sistēmu pasūtījumus. Es esmu to izmanto vairākas reizes manā undergrad, bet kopš mans tirdzniecība EE, es izmantoju slaveniem programmu apjomu darba darīt manu izkārtojumu tagad. Apaļīgs ir tas, ka jūs nevar eksportēt ExpressPCB failus regulāri formātos, piemēram, DXF, GDSII, Gerber uc Altium ir labs programmatūras pakotne, kas darīt PCB izkārtojumu un maiņu. Tā eksportēt failus standarta formātus, ka regulāri PCB ražotājs var izmantot (Gerber, DXF, utt.) Triks ir atrast kopija ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back