PCB Design programmatūra Layout Plus vai DXP?

K

kashimonga

Guest
Hi, Ragana šo programmatūru ir labāk, lai izstrādātu 2 slānis PCB: 1) Cadance izkārtojums Plus 10,0 vai 2) Altium DXP 2004

Layou Plus Beter. Jūs varat maršrutēšanas 2 slāņa manuāli vai Automātiski. Layou ir dažādi "automātisku maršrutēšanu stratēģija". Stratēģijas faili tiek saglabāti: Lauou Plus / Datu /***. SF Layou ir ļoti performant autoruter (Spectra). Paul.

paldies, bet es, kurš no tiem mēs varam izstrādāt un-metalized 2 slānis kuģa? daudziem produktiem, ja mēs izmantojam metalized 2 slānis klāja, PCB izmaksas būs ļoti augstāks nekā tad, ja mēs izmantojam unmetalized vienu un izmantot rezistors spilventiņi vietā VIaS.

i, izmantojot ORCAD izkārtojuma, bet protel ir ļoti spēcīgs, PCB dizains. un paliktņu bezmaksas dziesmu un caurumu izmēru, ir ļoti labāk. Ja jums nav sākt i aizpildot lietošanas protel DXP.

Jūs vēlaties Protel tas ir labākais programmas PCB dizainu. i love to un mēģinājis daudz un konstatēja Protel līdz šim labākais tas got mazliet stāva mācīšanās līkne, bet ļoti viegli izmantot, kad youo saprata to izmēģināt to jūs vēlētos to wizpic

[Quote = kashimonga] Sveiki, Ragana šo programmatūru ir labāk, lai izstrādātu 2 slānis PCB: 1) Cadance izkārtojums Plus 10,0 vai 2) @ ltium DXP 2004 [/quote] izmantot @ ltium DXP 2004 dizains ir mazāks nekā 6 slāni PCB un izmantot Cadance Layout Plus 10,0 veidot vairāk nekā 6 slāni PCB un ātrgaitas PCB

[quote = kashimonga] Sveiki, izmantot @ ltium DXP 2004 dizains ir mazāks nekā 6 slāni PCB un izmantot Cadance izkārtojuma Plus 10,0 veidot vairāk nekā 6 slāni PCB un ātrgaitas PCB
Kāpēc? Lūdzu, paskaidrojiet.

Es izmantoju Protel DXP. Es domāju, ka šī programmatūra ir labi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back