PCB apšuvuma biezums

J

jayleung

Guest
Sveiki, Man ir vispārīgs jautājums par PCB ražotājs. Fab māja man teica, ka tad, kad es izmantot 1/2OZ vara folija (0,7 miljoni) par ārējo slāni, pēc tam, kad apšuvums papildus vara uz PTH, tā iet uz 2.2mil par. Vai tā ir taisnība? Kādas ir minimālās vara apšuvuma biezums? Vai tas ir atkarīgs PTH vara biezumu? Paldies.

Kad mēs rīkojumu PCB, standarta mēs izmantojam, ir 0.5oz ārējā vara pārklājumu līdz 1,0 oz vara minimumu. Tas, šķiet, ir labi vairumam pieteikumus. Ja Jums ir stumšanas liels straumes apkārt, jūs varat palielināt gatavo vara biezumu. Es nekad jautā, kas to minimālo vara galvanizācijas ir. Es domāju tie varētu maska visas pēdas pirms uzsējumu thru-caurumi. Tas noguldījums vara par caurumiem, bet atstāj virsmu pēdas sākotnējo biezumu. Es pārliecināts, ka papildu izmaksas varētu būt iesaistīti. Es uzskatu, ka tās spēkos, lai pateiktu viņiem, kas gala produkta vajadzētu būt, piemēram, un ļaut viņiem noteikt labāko veidu, kā tur nokļūt. Spec minimālo un maksimālo vara ārējo slāņu biezuma un ļaujiet viņiem jāuztraucas par procesu, kas vajadzīgs tā sasniegšanai. Tas pats attiecas uz impedance. Mums atdeva cenšamies spec atbilstošu dielektriķa un izsekot platumu. Pirms sākt projektēšanu, mēs pieprasām, stackup no PCB Fab veikals pretestības un slāņi mēs gribam. Tad mēs tikai dizains, ka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back