PCB antena - 433Mhz

R

rajo

Guest
Hello! RF nav īsti mans lauks od zināšanas, bet es cerēju uz sejas nav tik daudz problēmu. Es esmu projektēšana 433MHz šaura diapazona radio link, un es gribētu izmantot integrētu PCB antenu. Es atklāju dažas vispārējas piemērošanas piezīmes par net, bet tomēr es don nezina, kā noteikt izmērus konkrētā antena pieaugums un modeli. Es neesmu redzējis nekur. Jā, es zinu, šīs ir tikai aptuvenas aplēses, bet man joprojām ir nepieciešams zināms norādījumus, vieta, kur sākt, un virziens, lai mainītu lietas, ja kaut kas iet slikti. Es vēlētos specificallu nodarbināt struktūru es redzēju to sauc cilpas antena, ja visas sastāvdaļas vidū PCB, antenu padarot loka ap to. Bet, aprēķiniem es atklāju ... Vai kāds punkts mani uz piemērotu rokasgrāmatu vai dizaina pamācība? I pārbauda lielāko daļu saistītās ziņas forumā. Vai nu es kaut ko palaiduši garām, vai tur nav tas, ko es tiešām ir nepieciešams daudz palīdz jau iepriekš [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 15 minūtēm: [/color] [/size] Es tikko redzējām, ka es tādā veidā garām forums. Vai ir iespējams administratoram pārvietot topis atbilstīgu, antenu, forumā? Bez shitlisting, es ceru :)

Thanx IanP. Ļoti jauka Baidos, es gribētu būt drīz atkal ar dažiem citiem jautājumiem :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back