PCB šķērsbāze ... Man ir vajadzīga palīdzība

S

sp

Guest
šī ir mana pirmā reize darīt savu PCB ... i hav maz jautājumu uzdot .... Paldies jau iepriekš ... i am darot šādas shēmas dizains uz manu PCB klāja (skat. zemāk) 1. kāda ir stadard platums lietošanā? Man nav ne jausmas, i izmantot visas trases wth platums 0.8mm, tas ir ok? 2. par lielu pašreizējo ierakstu, žūksnis ir nepieciešams platumu dziesmu? ir 0.8mm ok? 3. zemes, ic lielāko daļu PCB izmanto ļoti liels platums ... žūksnis man vajadzētu izmantot to? žūksnis ir platums izmantot uz GND? 4. jebkuru vietu vai resursu, lai meklētu par PCB saistītu tematu? paldies x 56 Attiecībā uz, sp

paldies IanP ... link u post ir Excel fails, kas hav formula būvēt iekšā .. bet mil vienībām patiešām padara mani klusu,,, un es HAV maz jautājumu uzdot Diriģents Biezums (oz. par kv pēdas) žūksnis vienība ir tht ... Kā es varu uzzināt biezums? ... cita lieta ir "Temperatūra Rise:" Kā uzzināt tht,,, termometrs? vai ir kāda ietaupīt / default vērtību tiem specifikācija ?.... paldies vēlreiz ... sveicieni, sp

1 unce uz (sq pēdas) = ​​0,305151727 kg / m2 Tipiski vara biezums ir: 0.5oz (17.5μm), 1oz (35μm), 2oz (70μm), 3oz (105μm)
JAUTĀJUMS: Kas ir temperatūras celšanās nozīmē un cik tas attiecas? ATBILDE: Temperatūras pieaugums nozīmē, cik daudz karstāks izsekot saņems ar pašreizējo plūst tajā nekā bez. Jums ir jāizlemj, cik daudz temperatūras paaugstināšanās jūsu kuģa, var rīkoties, pamatojoties uz darbības vidi un PWB materiāla veida. Desmit grādiem ir ļoti droša numuru izmantot, lai tikai par jebkuru pieteikumu. Ja jūs varat dzīvot ar pēdas platumu nepieciešami desmit grādu celšanos, jums ir labi iet. Ja jūs vēlaties mēģināt izdilis up pēdas, var lūgt 20 grādu temperatūras vai vairāk.
PCB pārskats: http://www.ul.ie/ ~ rinne/ee6471/ee6471% 20wk11.pdf Sveicieni, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back