PC skaņas karti maksimāli in / out vērtējumi

I

izua

Guest
Hi guys!
Esmu saņēmis CMI 8738 (C-media) skaņas karti no drauga, un es esmu plānošanu, izmantojot AUX vai CD izejvielām, zondes uz jomu, un Speaker vienu papildu produkcijas, piemēram, modems vai datoram, lai signālu ģenerators.

Tomēr, es neesmu pārliecināts, kur meklēt specifikācijas pretestības, maksimālās strāvas, maksimālais spriegums uz ins / outs uc

Esmu kādu laiku atpakaļ EKG ierīce ar opamps, un izvades ceļu virs 3V.Burnt mans mic ostas mātesplates, tāpēc šoreiz es gribētu būt par drošu pusē.

Pateicība,
izua

Lielākā daļa skaņas karte pircēju nav nepieciešama šāda specifikācija, tāpēc kartes ražotājs nav apnikt tos publicējot.Es nebūtu pārsteigts, ja dažas kartes ražotāji nezinu, vai vienalga ko tieši specs ir.Tie var būt izstrādātas savas kartes, vienkārši kopējot piemēru dizains no skaņas čipu ražotāja datu lapas vai piemērošanu piezīmi.Jums var būt labāk luck lasīšanas šo info, un mērīšanas kartes veiktspēju sevi.

Tipiska līnija līmeņa audio signāls ir aptuveni 0,5 voltu RMS.Mikrofona ieeju ir daudz zemāks - vairāki milivoltos.Laba skaņas karte, būs gabarītaugstumam augstākajai skaņas pīķiem, bet dažādas kartes būs klips (vai bojāta) dažādos līmeņos.

Sargieties, lielākā daļa skaņas kartes bloks DC.Tas sāp osciloskopa sniegumu.

uuuh, es esmu lūdza uz c-media forumos, un neviens, šķiet, zināt.
ir kāds izdarījis kaut ko līdzīgu šo pirms?

kāda veida aizsardzību, es varu izveidot, visvairāk rudimentāru viens?

Es biju domāšana, nostādot divu diožu starp zondes, apgriezti paralēli.

Jūs varat lejupielādēt CMI8738 datu lapu no ražotāja, bet tas nav pateikt absolūtais maksimālais reitings analog tapas.
http://www.cmedia.com.tw/?q=en/datasheets

8738 iet uz 5 V un GND, tāpēc es esmu guessing tas būtu slikti (iespējams kaitējuma) piemērot analogā ieejas spriegums ir augstāks par šiem ierobežojumiem.

Datu lapā saka analogā ieejas un izejas spriegums ir 1.1V RMS tipiski.I'm guessing tas nozīmē, ka mikroshēma maksimālā jauda ir apmēram 1.1V RMS, un tās maksimālo ieejas pirms ADC nogriešana ir ap 1.1V RMS.

Jūsu īpašu skaņas karte var būt papildu komponenti, kas paplašina vai mazinātu signālu starp 8738 mikroshēmas un audio I / O savienotāji.Varbūt jūs varat pārbaudīt karti un izsekot shēmas.Tas, iespējams, ir DC bloķēt kondensators, tādēļ, ja jūs piesakāties signāls karti ar maksimumu 2,5 V un-2.5V, tas, iespējams, kļūst par 5 V un 0 V pie mikroshēmā's analog ievadi pin.Tas ir tikai minējums.

Divas back-to-back paralēli diodes var būt naudas sodu mikrofona ieejas, bet tie, iespējams, ierobežo sprieguma pārāk daudz līniju ievadi.Šī ievade, varbūt izmantot divas back-to-back sērijas Zener diodes.Neaizmirstiet pievienot strāvas ierobežošanas sērija rezistors, ja Jūsu signāla avots ir pietiekami varena, lai kaitējumu diodes.

echo47 rakstīja:

Sargieties, lielākā daļa skaņas kartes bloks DC.
Tas sāp osciloskopa sniegumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back