patiešām jaunu, gribu darīt projektu

P

poken1151

Guest
Es esmu CS students un meklējat, lai izveidotu mini modelis lifts trīs grīdām (vai 2 stāvā).Es gribēju, lai īstenotu veidu rakstīšanas daži montāžas kodu un izmantot loģiku vārtiem līdz derēt kā lifts var darboties.Lieta man nav ideju, kur sākt, es neesmu pilnīgi jaunu, lai elektroniku, bet man nebija īsta roku uz pieredzi, un man ir nepieciešams saprast, kā es varētu saistīt motors, kuģa un kāds cits man ir nepieciešams, lai šis projekts kļūtu par realitāti.

Var kāds man palīdzēt, un punkts mani pareizajā virzienā, kur, lai sāktu par projektu līdzīgs šim?Jebkurš un visi konstruktīvas vadlīnijas ir daudz appreciated.

Hi,

Labi, ka izklausās labi starteris projekta strādāt.

Domāju, ka jūs varat viegli veikt projekta dažādos posmos, atjauninot lietas kā jūsu iemaņas attīstīt.
Piemēri, kas būtu vienkāršs dc motors par disku, varētu vēlāk aizstāj ar Stepper motors par precīzāku kontroli.
Sensori jums ir nepieciešams, lai noteiktu durvju un lifts nostāju var būt vienkārši mikro slēdži sākt ar, bet vēlāk aizstāts ar cietvielu slēdžiem utt uttJūsu ceļš patiešām šķiet, ir atkarīgi no to, kas jums ir, un jau zinu.
Jūs sakāt Montētājs, jūs esat darījuši visus pirms - un whos montētājs tas ir - Microchip?

Atkal jums ir kādas aparatūras vai programmatūras?- Ja Jums ir loooking pie Microchip Pic kā tad kaut ko līdzīgu Pickit2 Debugger komplekts ir labs un lo izmaksām.
(Skatīt arī Pickit3 atkļūdotājs un citiem dēļiem tie)
Ka valde būs labs jūsu projektam, jo tas ir 44pin čips, tā dodot ieguldījumu daudz jūsu lifta kontroles, slēdži un motoru.

Jūs sakāt, jūs vēlaties izmantot loģiku vārtiem, lai derēt liftu darbību, bet, protams, visu "logic", tiek darīts ar jūsu programmatūru, kā neviens cits loģikas mikroshēmām būtu nepieciešama - bet laba vienkāršs noformējums, iespējams, izmantojot LCD displeju līdzīgi darīt .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back