Patch antena simulācija - palīdzība nepieciešama

C

clark09

Guest
Hi all! Es esmu jauns ar imitācijas un antena dizains. Es esmu triying lai modelētu zonde barotu taisnstūra plāksteris antena par bezgalīgi zemes plaknē. Man ir paredzēti šī antena pārvades līniju modelis, izmantojot stikla šķiedra kā dielektriskie substrāts ar ER = 4,4 un h = 1.52mm. Šīs plākstera izmēra ir L = 29.47mm un W = 38.03mm. No iezemētās plates izmēri ir Lg = 38.59mm un WG = 47.15mm. Es centos modelētu šo antena, bet es nevaru saņemt to darbu ... Lūdzu! Ja kāds varētu sniegt dažas atsauksmes un man palīdzēt es būtu ļoti pateicīgs. I pievienotās manu. Ģeo failu un par visiem pasākumiem, apraksts, i seko, izmantojot IE3D. Thanks a lot.

būtu u prātā, ja i modelētu jūsu struktūru HFSS un dot u input.if tik ļaujiet man zināt, kas ir jūsu darbības frekvence. Es esmu pieņemot, ka tas ir 6 GHZ. Sajid Mohammed.

Hi Sajid. Darba frekvencei mans dizains ir 2,4 Ghz. Lūdzu, tas būtu jauki, ja jūs varētu man pateikt, ja tā darbojas HFSS! Paldies! Regards

Es daru antena līdzīgu caracteristics kā jūsu antena 2,4 GHz un darbojas samērā labi. Sekojiet www.emtalk.com , šeit es konstatēja dažas palīdzēt. Regards, Enric. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 55 minūtēm: [/color] [/size] I ievietojis projektu vienu plāksteri simulāciju 2,5 GHz ar HFSS. http://www.edaboard.com/ftopic357180.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back