Patch antena feedpoint

C

carbon9

Guest
Hi to all, Mēs pašlaik strādājam pie plāksteris antenas un centās, lai modelētu plāksteris antena ar XFDTD programmatūru. Antena ir dota papīra (Analītisks VKS. Vai Compact microstrip Arrow Shaped Antenna S. Kundukulam, M. Paulson, Aanandan un Wiley Periodiskas 2002 Mohanan.) Forma ir dota pievienoto failu. Bet, problēma ir, feedpoint (redzams s (x0, y0) failā.). Precīza atrašanās feedpoint nav sniegta papīra, un, kā mēs mainīt feedpoint, rezonanses frekvence antenas strauji mainās. Vai kāds sniegt informāciju par feedpoint? Vai ir feedpoint standarta, lai nostāja nav sniegta papīra? Regards, Paldies

Patch barošanas punkta atrašanās vietu nevajadzētu būtiski ietekmēt rezonanses frekvenci. Barošanas punkts stāvoklis rada vēlamo ieejas pretestība.

Par plāksteris feedpoint pretestība ir apmēram 300 Omi pie malas un samazinās līdz 0 omus centrā. Regulēšana feedpoint pozīciju izmaiņas pretestība. Saistībā ir apmēram pa kosinuss līkni. Vienu laiku pa laikam redz plāksteris ar skrūvi (centrā) atbalstīt plāksteris. Ilgu laiku es prātoju, kā tas varētu strādāt. Patiesībā, ne pārāk slikti. Es esmu pārsteigts, uzzinot, ka jūs skatāt liels frekvenču maiņas.

Paldies ļaudīm atbildēm. Izlasot atbildes, es esmu aizdomas par kaut ko: Es esmu mēģina atrast rezonanses frekvence antenas, atzīmējot S11 pret frekvenci un es frekvence, kurā S11 ir globāls minimums kā rezonanses frekvences. Vai tas ir nepareizi? Kindest vēlējumiem.

Ja nav antenas atbilstošas lumped detaļas (kā plāksteris antena), jums var uzticēties, S11 ir antenas rezonanses frekvenci. Vai zināt, labākais barošanas pārvades līniju plāksteris antenas ir izmantot pierunāt kabeļus, bet, ja tas nav iespējams microstrip vai CPW būtu labi.

Paldies par atbildi. Vēl viena problēma ir tā, ka rezonanses frekvences TM10 un TM01 veidiem. Kā es varu izvēlēties polarizāciju simulācijas, izmantojot XFDTD, es domāju, ka sprieguma avota virzienu nosaka polarizāciju. Am I right? Regards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back