Pastiprinot ar tranzistoru

S

smiles

Guest
Vienu ķēdi rada ultraskaņas signālu, izmantojot caurules (lai noteiktu, vai caurules ir šķidrums vai ne, man bija šķidrums caurules jau), detektors konvertētu šo skaņu ļoti mazu signālu (nepārtraukts pulss), tāpēc tas ir papildināšanā circuit I izdarīt ķēdes šeit, ka pulss acrossed filtru (ar dc kompensēt par 1.7Vfrom cits avots) uz pamatnes Q1. Kad man zonde ir osciloskopa pie izejas atrašanās vietu (pa kreisi no C1), neredzu nekā (jo tā ir ļoti maza), bet kāpēc es redzu, ka pulss uz pamatnes Q1? Izmantojot oscilloscope man pie kolektora Q1 pašu signālu (es domāju, ka tas ir pulss ar lielāku amplitūdu, lai tad, kad iet ar C3, DC zaudēja, amplitūda joprojām ir pietiekami augsta, lai aktivizētu Q2), un rezultāts ir impulsa ar C3 zaudēt dc kompensēt un tā amplitūda ir zem 0.6V tad Q2 ne darbiem, tāpēc šeit stāvēs un mikrokontrolleru tikai tikai domāju, ka caurules, kas nav šķidruma un neļauj mašīna strādāt. Visas sastāvdaļas ir SMD tipa, jūs zināt, kur nepareizi ir? Thanks so much!

kāpēc ir u izmanto tranzistoru, ja u var darīt to ar op-ampēri tikai. uz tranzistors jums ir slīpo ķēdē pie tās Q punktā. un tās pieaugums nav tik liels u labāk izmantot op-amp par pastiprinājumu, un pēc tam salīdzinājuma izmantot digitālo ķēdes.

Labajā ķēdes pusē, signāls ir shorted uz VCC. Kreisajā pusē var strādāt, bet vai jūs melodija LC ķēde?

Tas ir paredzēts slēgums mašīna jau, es atvērtu mašīnu un redz, ka ķēdē. Jā, es nezinu, kas ir no LC kontūra loma šeit, tikai domāju, ka tas tikai nepieciešams rezistors, lai pastiprinātu amplitūda ieejas impulsiem (vismaz virs 0.6V) Vai es varu pievienot kaut ko, lai noteiktu to, borta izmanto SMD komponenti , grūti mainīt nedaudz?

Man ir izgājušas cauri ķēdes pirmais posms ir C klases pastiprinātājs ir iespēja pastiprināt signālu pulsa režīmā arī tas palielina jaudu signālu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back